Ανακοινώσεις της Τ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μεγάρων – Ν. Περάμου

1)”ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ” ΤΟΥ κου ΔΗΜΑΡΧΟΥ

 
 Θυμόμαστε τις διαβεβαιώσεις του Δήμαρχου ότι η Δ.Ο.Υ.Μεγάρων δεν πρόκειται να καταργηθεί και να μετακινηθεί.Θυμόμαστε πως εφησύχαζε τους πάντες,ότι παρενέβη επιτυχώς στον αρμόδιο υπουργό και ότι η εφορία θα μείνει,τελικά,στα Μέγαρα.Απ την άλλη θυμόμαστε,όμως,και τις επισημάνσεις αλλά και την καταγγελία της παράταξηςΕνεργοί Πολίτες Μεγάρων-Ν.Περάμου”,που έλεγαν ότι η απόφαση για τη μεταφορά της Δ.Ο.Υ. είναι ειλημμένη και έχει καθαρογραφεί,μάλιστα,ως απόφαση στο Φ.Ε.Κ.!Τώρα έρχεται η ίδια η τρικομματική κυβέρνηση και διαψεύδει ταμεγάλα λόγια” του Δημάρχου και, συνάμα,επιβεβαιώνει τουςΕνεργούς Πολίτες“:Από τη Δ.Ο.Υ. Μεγάρων παραμένει…ένα κέντρο εξυπηρέτησης φορολογουμένων,και μόνο!Πολίτες,για τις σοβαρές φορολογικές σας υποθέσεις τρέξτε στην Ελευσίνα!
 Αλήθεια,τώρα που ετοιμάζονται να μεταφέρουν και τις διοικητικές υπηρεσίες του ΙΚΑ,πάλι θα μας διαβεβαιώσετε για την παραμονή τους κε Δήμαρχε?Και μόλις μεταφερθούν θα μείνουμε…με τις διαβεβαιώσεις στο χέρι?
 Όχι άλλες διαβεβαιώσεις!Πράξεις,έργα και αντίσταση χρειάζεται!
 Όχι άλλα ψεύτικα μεγάλα λόγια,όχι άλλη υποβάθμιση για την πόλη μας!!!
 
  2)ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ
 
Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα συμμετοχή παλιών και νέων μελών(εγγραφές γινόταν μέχρι τη μέρα της ψηφοφορίας)ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες εκλογής αντιπροσώπων της Τ.Ε. Μεγάρων-Ν.Περάμου για την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜοποία θα διεξαχθεί το τριήμερο 30/11-2/12 2012 στο Σ.Ε.Φ..Ψήφισε το 87% των εγγεγραμμένων μελών της Τ.Ε. και εκλέχθηκαν 7 αντιπρόσωποι για τη Συνδιάσκεψη.
 Αυτές οι διαδικασίες είναι η απαρχή της διαδικασίας που θα μετατρέψει το ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ σε ενιαίο πολιτικό κόμμα-φορέα της ριζοσπαστικής αριστεράς,με αποκορύφωμα το ιδρυτικό συνέδριο που θα διεξαχθεί τον Απρίλιο του 2013.
 Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ μετατρέπεται από ΣΥΡΙΖΑ των συνιστωσών σε ΣΥΡΙΖΑ των μελών του!

Παρόμοια άρθρα

Back to top button