Σχόλια επί των δηλώσεων Σταμούλη – Πομώνη

Αδυνατούμε να παρακολουθήσουμε τον παραλογισμό και την πολιτική ανικανότητα τόσο του κ. Σταμούλη, όσο και του κ. Πομώνη. Δεν λογοδοτούμε σε κανέναν άλλο παρά μόνο στο λαό των Μεγάρων και της Νέας Περάμου.

Αγωνιζόμαστε καθημερινά να βάλουμε τάξη στην αταξία και την ανοργανωσιά την οποία βρήκαμε και αυτό είναι κάτι που απαιτεί πολύ κόπο και δεν αφήνει περιθώρια για χάσιμο χρόνου. Οι κύριοι αυτοί, οι οποίοι φαίνεται ότι κινούνται στο ίδιο πολιτικό μήκος κύματος, καλό είναι να αφήσουν τις ανακρίβειες και τις συκοφαντίες και να γίνουν χρήσιμοι στην πολιτική ζωή του τόπου μας, με εποικοδομητικές προτάσεις και όχι με τον ξύλινο αντιπολιτευτικό λόγο, ο οποίος έχει καταντήσει πλέον πολύ κουραστικός.

Ας σταματήσουν τις ανούσιες καταγγελίες, τις οποίες κάνουν μόνο και μόνο για να δηλώσουν την παρουσία τους. Εδώ πρέπει να επισημανθεί ότι και πάλι ο κ. Σταμούλης αυτή τη φορά από την «Ένωση Πολιτών» έκανε καταγγελία στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων με σκοπό την αναστάτωση και την κωλυσιεργία και μόνο.

Είναι προφανές ότι δεν θέλει με κανένα τρόπο να  δοθούν αυτά τα χρήματα στους συμπολίτες μας γιατί έτσι «βυθίζεται» πολιτικά. Προτιμάει να μην αποπληρωθούν οι συμπολίτες μας, ώστε να διατηρήσει τις φρούδες ελπίδες του πολιτικού του μέλλοντος.

 

Ο κ. Πομώνης από την άλλη δείχνει όψιμο ενδιαφέρον για το βιολογικό καθαρισμό και έκανε καταγγελία στις 23/3/2012 για τις συνθήκες λειτουργίας αυτού και για τις άδειες του, όταν επί  14 συναπτά έτη ως Αντινομάρχης και ειδικά τα έτη 2009- 2010 δεν άσκησε κανέναν απολύτως  έλεγχο. Για κακή του τύχη όμως η καταγγελία του έπεσε στο κενό, αφού εμείς ολοκληρώσαμε όλες τις  διαδικασίες  αδειοδότησης και έχουμε κάνει όλες τις ενέργειες νόμιμης  διάθεσης της λυματολάσπης.

Αλήθεια, ο κ. Πομώνης είχε το ίδιο ενδιαφέρον για τον τρόπο και τον προορισμό  διάθεσης της λυματολάσπης κατά τα έτη 2009-2010 και είχε ασκήσει έλεγχο γι αυτό; Είναι δυνατόν να μιλάει ο κύριος αυτός για «σπατάλες της αυλής του Δημάρχου» όταν ο ίδιος ελάμβανε επί 14 έτη ΔΥΟ ΜΙΣΘΟΥΣ, ως Αντινομάρχης και ως αποσπασμένος δημόσιος υπάλληλος στη διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, την απόσπαση του οποίου την είχε εγκρίνει ο ίδιος, ως πολιτικός προϊστάμενος της αντίστοιχης υπηρεσίας της Νομαρχίας;

 

Εμείς αδυνατούμε να ακολουθήσουμε τέτοιες παρωχημένες συμπεριφορές. Μας ενδιαφέρει ο πολίτης και τα προβλήματα του και είμαστε εδώ, κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, για να τα επιλύσουμε, αδιαφορώντας για το πολιτικό μέλλον των αντιπάλων μας.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button