Ανακοίνωση Ι. Μαρινάκη: Κανονικά συνεχίζει το έργο της η διοίκηση έως τις 31/08

Η διοίκηση του δήμου Μεγαρέων ενημερώνει τους δημότες ότι θα συνεχίσει απρόσκοπτα το έργο της μέχρι τις 31/8/2014, οπότε λήγει η θητεία της.

Είναι αυτονόητο πως οι υπηρεσίες προς τους δημότες εξακολουθούν να εκτελούνται σύμφωνα με το γράμμα του νόμου, χωρίς διακρίσεις και μεροληπτικές διαθέσεις, όπως ακριβώς γινόταν μέχρι σήμερα.

Η διοίκηση δεν χρειάζεται την αρωγή κανενός, πολύ δε περισσότερο του νεοεκλεγέντος Δημάρχου κ. Σταμούλη και των συνεργατών του, οι οποίοι αντίθετα με την ανακοίνωση που εξέδωσαν, όλο το προηγούμενο διάστημα το μόνο που έκαναν ήταν να στηλιτεύσουν και να εκμηδενίσουν το έργο της. Σήμερα γίνονται ξαφνικά πρόθυμοι να «βοηθήσουν».

Έχετε το χρόνο να δώσετε τη βοήθεια σας στο λαό των Μεγάρων και της Νέας Περάμου, κύριοι της «Ένωσης Πολιτών», αρχής γενομένης από την 1/9/2014, οπότε θα αναλάβετε επίσημα, όπως ορίζει ο νόμος.

Μέχρι τότε η διοίκηση μας θα πράξει το καθήκον της απέναντι στους δημότες και δεν χρειάζεται τη βοήθεια κανενός άλλου, ειδικά άπειρων ατόμων που στερούνται στοιχειωδών γνώσεων διοίκησης.

Η διοίκηση μας απέδειξε επανειλημμένα πως τα έβγαλε πέρα στα δύσκολα. Τώρα απομένει στους νέους διοικούντες να αποδείξουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν, κάτι που το ευχόμαστε για το καλό του δήμου και των δημοτών μας.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button