Άμεση παρέμβαση του Δημάρχου υπέρ του Αστυνομικού Τμήματος Μεγάρων

 

Άμεση ήταν η παρέμβαση του δημάρχου Μεγαρέων Ιωάννη Μαρινάκη στο πρόβλημα το οποίο προέκυψε αιφνιδιαστικά την προηγούμενη εβδομάδα στο Αστυνομικό Τμήμα Μεγάρων, όταν έφθασε σήμα από το Αρχηγείο της Αστυνομίας να παραδοθεί το τζιπ μάρκας Γκραντ Τσερόκι (GrandCherokee) στο αντίστοιχο Τμήμα των Βιλλίων, με σκοπό δήθεν την αυξημένη ανάγκη πυροπροστασίας της περιοχής.

Ο πραγματικός όμως λόγος ήταν η επιθυμία πρώην Βουλευτή για φύλαξη πέριξ της οικίας του με συγκεκριμένο τύπο οχήματος.

 

Μόλις ενημερώθηκε για το θέμα, ο Δήμαρχος επικοινώνησε αμέσως με το Γραφείο του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια όπου εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του και την απαίτηση να επιστραφεί αμέσως το όχημα στη σωστή του βάση, δηλαδή στα Μέγαρα.

 

Ας σημειωθεί ότι η δυνατότητα του συγκεκριμένου οχήματος να κινείται με ευκολία εκτός δρόμου το καθιστά το καλύτερο και ισχυρότερο μεταφορικό μέσο στην περιοχή μας αφού μπορεί αφενός να προσεγγίζει δύσβατες περιοχές, αφετέρου να συνεισφέρει στις περιπολείες πυρασφάλειας.

Το όχημα αυτό, καθώς και όλα τα υπόλοιπα του Α.Τ. Μεγάρων συντηρούνται με την βοήθεια τόσο του Δήμου όσο και συμπολιτών ιδιωτών.

Επομένως δεν μπορεί και δεν έχει κανείς το δικαίωμα να ζητήσει, και μάλιστα για προσωπική του χρήση κάτι που δεν του ανήκει.

 

Μετά την εξέλιξη αυτή το όχημα, ενώ το απόγευμα της Πέμπτης  19/7/2012 μεταφέρθηκε στα Βίλλια, το πρωί της Παρασκευής 20/7/2012 με νέο σήμα του Αρχηγείου της Αστυνομίας, επιστράφηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μεγάρων.

 

Μετά την ευτυχή εξέλιξη της υπόθεσης ο Δήμαρχος δήλωσε: «εκφράζω την ικανοποίηση μου για την εξέλιξη του προβλήματος που προέκυψε. Ήταν μια αδικία εις βάρος όλων των συμπολιτών μας. Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκο Δένδια, ο οποίος ενήργησε άμεσα μετά την επικοινωνία μας και αποκατέστησε το ατόπημα αυτό».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button