Άμεση υλοποίηση δίκαιων αιτημάτων

Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου «Αρμύρες» στη Λάκκα Καλογήρου πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Μεγαρέων Ιωάννης Μαρινάκης το περασμένο Σάββατο 22-09-2012.

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων και συνεργάτες του, συζήτησαν με τα μέλη του συλλόγου, άκουσαν τους προβληματισμούς, τις προτάσεις και τα δίκαια αιτήματα των κατοίκων της περιοχής.

Ο Δήμαρχος Ιωάννης Μαρινάκης αφουγκράστηκε τις προτάσεις των μελών του συλλόγου, ανέπτυξε τις θέσεις της Διοίκησης για την άμεση επίλυση των ζητημάτων που απασχολούν τους κατοίκους της περιοχής και δεσμεύτηκε για την άμεση υλοποίηση τους.

Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Ιωάννης Μαρινάκης δεσμεύθηκε ότι:

Άμεσα θα λυθεί το πρόβλημα της μετακίνησης των κατοίκων της περιοχής από τον οικισμό προς το κέντρο της πόλης, καθώς με την ολοκλήρωση της διαδικασίας πρόσληψης υπαλλήλων στο Δήμο, θα δοθεί η δυνατότητα-έχει ήδη προβλεφθείπρόσληψης οδηγών. Οι προσλήψεις οδηγών θα ενισχύσουν τη Δημοτική Συγκοινωνία και η Διοίκηση θα είναι σε θέση να αυξήσει τα δρομολόγια των λεωφορείων της Δημοτικής Συγκοινωνίας, να προχωρήσει σε νέο σχεδιασμό και να συμπεριλάβει στα δρομολόγια και την περιοχή της Λάκκας Καλογήρου.

Ταυτόχρονα ο κ. Ιωάννης Μαρινάκης δεσμεύθηκε ότι θα υπάρξει γιατρός, όπου μία φορά την εβδομάδα (ημέρα και ώρα θα ανακοινωθούν το αμέσως προσεχές διάστημα) θα βρίσκεται στο χώρο των γραφείων του συλλόγου για συνταγογράφηση φαρμάκων, ένα μέτρο ιδιαίτερα χρήσιμο κυρίως για τα άτομα της τρίτης ηλικίας τα οποία αντιμετωπίζουν δυσκολίες στις μετακινήσεις τους.

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων διαβεβαίωσε τους κατοίκους της περιοχής ότι θα υπάρξουν παρεμβάσεις προκειμένου να βελτιωθούν τα προβλήματα που εμφανίζει σε κάποια σημεία το οδόστρωμα σε δρόμους της περιοχής.

Και τέλος σε συνεργασία με το σύλλογο της περιοχής θα σχεδιαστούν και θα υλοποιηθούν άμεσες παρεμβάσεις προκειμένου να διαμορφωθούν χώροι αθλοπαιδιών (συγκεκριμένα οι συζητήσεις ανέδειξαν την ανάγκη για την κατασκευή ενός ανοιχτού γηπέδου μπάσκετ) όπως επίσης και μία παιδική χαρά.

Και η συγκεκριμένη επίσκεψη του Δημάρχου και των συνεργατών του στα γραφεία του συλλόγου «Αρμύρα» εντάσσεται στην καθημερινή προσπάθεια της Διοίκησης να βρίσκεται δίπλα στους Δημότες, να ακούει και να αφουγκράζεται τα αιτήματά τους, να αγωνίζεται και να υλοποιεί άμεσα, όσα επιτρέπει η ιδιαίτερα αρνητική οικονομική συγκυρία, δίνοντας βαρύτητα στα δίκαια αιτήματα που αφορούν την βελτίωση της ποιότητας της ζωής των κατοίκων του Δήμου Μεγαρέων.

Είναι χαρακτηριστικό της αλλαγής της νοοτροπίας της Διοίκησης Ιωάννη Μαρινάκη σε σχέση με προηγούμενες Διοικήσεις, της βαρύτητας που δίνει η Διοίκηση του Δήμου στη γνώμη των Δημοτών, στην καθημερινότητα και στην βελτίωση της ποιότητας της ζωής όλων των πολιτών του Δήμου ότι -όπως τόνισαν και τα μέλη του συλλόγουο Δήμαρχος Ιωάννης Μαρινάκης καταγράφεται ως ο πρώτος εν ενεργεία Δήμαρχος που επισκέπτεται τα γραφεία του συγκεκριμένου συλλόγου και δείχνει έμπρακτο ενδιαφέρον για τα ζητήματα της περιοχής.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button