Ο Νίκος Μπάρμπης νέος ιδιοκτήτης του Βύζαντα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα διοικητικά της Π.Α.Ε. ΒΥΖΑΣ καθώς μετά το ναυάγιο της αγοράς του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από τους κ.κ. Λ. Πανταζή και Σ. Γεωργουδάκη, τα ηνία του Βύζαντα αναλαμβάνει ο Ν. Μπάρμπης. Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Δ. Τραγκουμανίδης έδρασε αστραπιαία και με γνώμονα πάντοτε το συμφέρον της ομάδας «θρύλος» των Μεγάρων, αποφάσισε να μεταβιβάσει τα ηνία της ομάδας στον επιχειρηματία κ. Ν. Μπάρμπη. Ο κ. Τραγκουμανίδης πήρε αυτή την απόφαση το βράδυ της Παρασκευής και έπειτα από συνάντηση που είχε με τον κ. Μπάρμπη αλλά και με παράγοντες της πόλης των Μεγάρων.

 

 Ν. Μπάρμπης: Είμαι υπερήφανος που αναλαμβάνω μια ιστορική ομάδα

 

Ο νέος ιδιοκτήτης του Βύζαντα αμέσως μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας προέβη στην ακόλουθη δήλωση.

«Είμαι υπερήφανος που έρχομαι σε μια πόλη όπως τα Μέγαρα και σε μια ιστορική ομάδα τον Βύζαντα. Το κιτρινόμαυρο με «τραβάει», αφού φεύγοντας από τα κιτρινόμαυρα του Αγίου Ιεροθέου, έρχομαι να αναλάβω τα ηνία μιας άλλης ομάδας με κιτρινόμαυρα αυτής του Βύζαντα. Στόχος μου είναι να δικαιώσω για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου και να κάνω υπερήφανο τον απερχόμενο πρόεδρο Δ. Τραγκουμανίδη, αλλά και τον φίλαθλο κόσμο των Μεγάρων που για ακόμη μια φορά πιστεύω ότι θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις την ομάδα. Υπόσχομαι ενίσχυση του ρόστερ για να έχουμε καλή πορεία με επιτυχίες, αλλά και πολλά ταξίδια σε όλη την Ελλάδα μαζί με τα παιδιά της θύρας 4 των  fans του Βύζαντα, τον οποίο σημειωτέον αναλαμβάνω ανεξάρτητα αν η ομάδα αγωνίζεται στην football League ή στην  football League 2».

 

Ξεκίνημα με Φυντάνη την Δευτέρα

 

Ο Ηλίας Φυντάνης αποτελεί την επιλογή του Ν. Μπάρμπη για τον πάγκο της ομάδας. Υπό τις οδηγίες του έμπειρου τεχνικού θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 6:00 μ.μ. στο δημοτικό γήπεδο Μεγάρων η πρώτη προπόνηση της ομάδας. Τον κ. Φυντάνη θα παρουσιάσει στους ποδοσφαιριστές ο Ν. Μπάρμπης, ενώ θα ξεκινήσουν και κάποιες δοκιμές υπό μεταγραφή ποδοσφαιριστών.

 

[πηγή: byzas.gr]

Παρόμοια άρθρα

Back to top button