ΝΕΜ – Καβάλα 86-62

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τη ΝΕΜ μέσα στην έδρα της, καταφέρνοντας με επιτυχία να κάμψει την αντίσταση της Καβάλας για την 5η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

Τελικό σκορ του αγώνα 86-62

Ο παίκτης της ΝΕΜ, Κωνσταντίνος Σωτηράκης ή αλλιώς «Σώτης», ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης στην αναμέτρηση με την Καβάλα. Μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε: «Εμείς κάναμε το παιχνίδι να φαίνεται εύκολο. Είχαμε δουλέψει πολύ καλά όλη την εβδομάδα. Ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι. Ακολουθήσαμε το πλάνο, παίξαμε καλό μπάσκετ και νομίζω γι’ αυτό ήρθε και αυτό το αποτέλεσμα με αυτόν τον εύκολο τρόπο». Για την τρίτη σερί νίκη της ΝΕΜ στην Elite League Ερρίκος Ντυνάν ανέφερε, επίσης: «Είναι πολύ σημαντικό, πρώτα από όλα, το ότι παίζουμε καλύτερο μπάσκετ. Δεύτερον, φέρνουμε τα αποτελέσματα, οπότε βελτιώνετε πολύ και η ψυχολογία μας. Τώρα ξέρουμε ότι έρχεται ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με το Αγρίνιο. Θα προετοιμαστούμε, έχουμε πολλή δουλειά αυτή την εβδομάδα, και να πάμε να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί».

Από τη μεριά του ο coach Λευτέρης Τσαουσίδης δήλωσε: «Δεν περιμέναμε ότι θα είναι τόσο βατό παιχνίδι από την αρχή. Η Καβάλα είχε αρκετά προβλήματα, είχε απουσίες. Το εκμεταλλευτήκαμε για να βάλουμε και παιδιά που δεν είχαν τόσο χρόνο συμμετοχής. Ήταν ένα εύκολο απόγευμα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κοιτάξουμε το μέλλον με αυτή την νοοτροπία. Πρέπει να σκληρύνουμε περισσότερο».

Για την τρίτη σερί νίκη στην Elite League Ερρίκος Ντυνάν: «Είναι πολύ σημαντικό. Είμαστε μια ομάδα φρέσκια στην κατηγορία. Θέλουμε να παίρνουμε αυτοπεποίθηση από τις εμφανίσεις και τις νίκες. Θέλουμε να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε, για να εξασφαλίσουμε την παραμονή γρήγορα και να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε στα όριά μας, ως ομάδα».

Για τον νέο παίκτη, Τεράνς Μότλεϊ: «Προσφέρει ένα ακόμα κορμί, με την απουσία του Γεωργαλλά, που είναι φανερό το πρόβλημά μας. Έχουμε δύο παιδιά, τα οποία δίνουν τα πάντα αυτή τη στιγμή, τον Αγγελόπουλο και τον Καλλινικίδη, που τους έχουμε ήδη ταλαιπωρήσει πολύ, με πολύ χρόνο συμμετοχής. Σκοπός είναι να μας αποφορτίσει λίγο από αυτό και να δούμε που είναι και τα δικά του όρια, να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και από αυτόν».

Παρακολουθήστε ξανά τον αγώνα

Ενημερωθείτε για τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button