ΑΓΣ Νηρέας Νέας Περάμου: Τρία μετάλλια η Μαγδαληνή Τσιώρη

Το Σάββατο και την Κυριακή 19-20/05/2018 διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής κατηγορίας Ανδρών – Γυναικών, Εφήβων – Νεανίδων στη Θεσσαλονίκη στο στάδιο Ιωάννης Μελισσανίδης.

Η αθλήτρια του ΑΓΣ Νηρέας Νέας Περάμου Μαγδαληνή Τσιώρη πρωτοεμφανιζόμενη στην κατηγορία Νεανίδων επέστρεψε με 3 μετάλλια στην Νέα Πέραμο. Το Σάββατο κατέλαβε την 2η θέση στο σύνθετο ατομικό και την Κυριακή στους τελικούς οργάνων κατέκτησε την κορυφή και στέφθηκε πρωταθλήτρια στο άλμα και στο δίζυγο. Επίσης την ίδια μέρα αφού είχε προκριθεί στους τελικούς στη δοκό ισορροπίας και στις ασκήσεις εδάφους, κάποια μικρολαθάκια της στέρησαν μετάλλια και κατέλαβε την τιμητική 4η θέση.

Το Δ.Σ. του ΝΗΡΕΑ συγχαίρει την αθλήτρια μας, τους προπονητές της και εύχεται να έχουν καλή προετοιμασία και επιτυχία στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 2018 στην Σκωτία. Τέλος θα θέλαμε να συγχαρούμε τους αφανείς γονείς που την στηρίζουν και της προσφέρουν τα πάντα. Μπράβο και εις ανώτερα.

 

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων συγχαίρει την Μαγδαληνή Τσιώρη:

«Απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην Μαγδαληνή και της εύχομαι να έχει πάντοτε επιτυχίες στη ζωή της. Είναι τιμή για το Δήμο μας αυτές οι διακρίσεις κι επιτυχίες. Μπράβο στους προπονητές, στον Σύλλογο και σε όλους τους γονείς που στηρίζουν αυτές τις προσπάθειες.»

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button