Αποχαιρετιστήριο καλοκαιρινό event από τον ΑΣ Νηρέας Νέας Περάμου

Με προσοχή και τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της υγείας των μελών του και των επισκεπτών, ο ΑΣ Νηρέας Νέας Περάμου πραγματοποίησε το καλοκαιρινό αποχαιρετιστήριο event την Τετάρτη 14 Ιουλίου, όπως ενημερώνει με σχετικό δελτίο τύπου ο αθλητικός σύλλογος.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο αίθριο του παραλιακού πολυχώρου Νισαία στα Μέγαρα και οι φίλοι και μέλη των οικογενειών των αθλητριών του Νηρέα και των αθλητών του παρακολούθησαν ομαδικές και ατομικές ασκήσεις ενόργανης γυμναστικής, άθλημα το οποίο καλλιεργεί ο Σύλλογος.

Όσοι παρευρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα εξαιρετικό θέαμα, το σχεδιασμό του οποίου επιμελήθηκε η αρχιπροπονήτρια του συλλόγου Σοφία Τσεγγέλη και εφάρμοσε σε συνεργασία με τις προπονήτριες συνεργάτιδές της.

Τους προσκεκλημένους χαιρέτισε ο Πρόεδρος του Νηρέα και Έφορος Υλικού της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας Δημήτρης Τσεγγέλης.

Αν και το event περιγράφηκε ως «αποχαιρετιστήριο» στο σύλλογο συνεχίζονται οι προπονήσεις έως το τέλος Ιουλίου, εν όψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ενόργανης Γυμναστικής στο οποίο συμμετέχουν αθλήτριές του.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button