Σε διεθνές τουρνουά ενόργανης γυμναστικής στη Βουλγαρία ο Νηρέας Νέας Περάμου

Σε Διεθνές Τουρνουά Συλλόγων Ενόργανης Γυμναστικής με διοργανώτρια την Ομοσπονδία Γυμναστικής της Βουλγαρίας, στην πόλη Μπλαγκόεβγκραντ, πήραν μέρος πέντε αθλήτριες του Νηρέα Νέας Περάμου.
Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε από 27 έως 29 Οκτωβρίου και έλαβαν μέρος ομάδες από την Ρωσία, Σερβία, Τουρκία, Αγγλία, Κύπρο, Σκόπια, Ελλάδα και από την διοργανώτρια χώρα Βουλγαρία.

Ήταν μια δυνατή ευκαιρία για τις νεαρές αθλήτριες του Νηρέα να αποκτήσουν διεθνή εμπειρία και να αποκομίσουν εντυπώσεις από αθλήτριες χωρών με ανεπτυγμένο επίπεδο ενόργανης γυμναστικής.

Κατά τη διάρκεια των δύο αγωνιστικών ημερών της διοργάνωσης οι αθλήτριες του Νηρέα πέτυχαν αξιόλογα αποτελέσματα ως εξής:

Κατηγορία 2007 – 2008 οι αθλήτριες Μαρίζα Κοκκώνη, Νεκταρία Χατζηαντωνίου και Νικολέτα Καριώρη κατέκτησαν την τρίτη θέση και χάλκινο μετάλλιο στο σύνθετο ομαδικό.
Από αυτό το αγώνισμα προκρίθηκαν στους τελικούς των οργάνων και πέτυχαν τις παρακάτω κατατάξεις.
Μαρίζα Κοκκώνη 4η στο δίζυγο, 5η στις ασκήσεις εδάφους, 7η στη δοκό ισορροπιας.
Νεκταρία Χατζηαντωνίου 6η στη δοκό ισορροπίας

Στη μικρή κατηγορία (γεν. 2009) η Δανάη Σύρρακα είχε τα εξής αποτελέσματα στA ατομικά αγωνίσματα:
3η στο δίζυγο, 4η στο σύνθετο ατομικό, 4η στη δοκό ισορροπίας, 6η στο άλμα, 8η στο έδαφος.

Στην κατηγορία 2005, η Αθανασία Καραχάλιου κατετάγη 9η στο δίζυγο και πλασαρίστηκε ως πρώτη αναπληρωματική στις 8 αθλήτριες του τελικού.

Μετά την εξαιρετική εμφάνιση των αθλητριών του Νηρέα, ο πρόεδρος Δημήτρης Τσεγκέλης προέβη στην ακόλουθη συγχαρητήρια ανακοίνωση:

«Συγχαίρουμε τις αθλήτριές μας οι οποίες αγωνίστηκαν με πάθος για διάκριση και έκλεψαν τα βλέμματα και τον θαυμασμό κριτών, παραγόντων και θεατών.
Ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για τις αθλήτριές μας στις οποίες προσπαθήσαμε να προσφέρουμε την εμπειρία διεθνών αγώνων.
Είμαστε υπερήφανοι για το γεγονός ότι ήδη δεχτήκαμε προσκλήσεις από δύο βουλγαρικούς συλλόγους, από τις πόλεις Σόφια και Φιλιππούπολη, να συμμετάσχουμε σε αγωνιστικό καμπ και σε αγώνες.

Η ειδική δίμηνη προετοιμασία για την συμμετοχή μας στο εν λόγω τουρνουά απέδωσε με την εξαιρετική παρουσία των αθλητριών μας.
Ευχαριστούμε θερμά και συγχαίρουμε τις προπονήτριές μας Σοφία Τσεγκέλη και Μαρία Σίμου».

Σε Διεθνές Τουρνουά Συλλόγων ενόργανης γυμναστικής, το οποίο διοργανώνει η Ομοσπονδία Γυμναστικής της Βουλγαρίας στην πόλη Μπλαγκόεβγκραντ πρόκειται να συμμετάσχει ο Νηρέας Νέας Περάμου μετά από επίσημη πρόσκληση των διοργανωτών.

Το τουρνουά διεξάγεται από 27 έως 29 Οκτωβρίου και έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν διακεκριμένοι αθλητές συλλόγων προκειμένου, εκτός του αγωνιστικού μέρους, αθλητές και προπονητές να ανταλλάξουν γνώση και εμπειρία.

Η συμμετοχή προσφέρει διεθνή εμπειρία και διάκριση στον Νηρέα ο οποίος συμμετέχει με τις αθλήτριες Μαρίζα Κοκκώνη, Νεκταρία Χατζηαντωνίου, Αθανασία Καραχάλιου, Νικολέττα Καριώρη και Δανάη Σύρρακα και οι οποίες θα αγωνισθούν στο σύνθετο ατομικό και στο σύνθετο ομαδικό.
Οι αθλήτριες συνοδεύονται από την αρχιπροπονήτρια Σοφία Τσεγκέλη.
Αρχηγός αποστολής ο Δημήτρης Τσεγκέλης, Έφορος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας και πρόεδρος του Νηρέα.

Ο Νηρέας ανακοινώνει μεταξύ άλλων: « Η πρόσκληση αποτελεί μεγάλη τιμή για εμάς και την πόλη μας και είμαστε υπερήφανοι για το γεγονός ότι αφενός θα δώσουμε στις αθλήτριές μας την δυνατότητα να συμμετάσχουν σε υψηλού επιπέδου αγώνες, αφετέρου να εκπροσωπήσουμε και να τιμήσουμε την πόλη μας στο εξωτερικό.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία «Megara Resins» Αναστάσιος Φάνης Α.Ε. για την χορηγία – κάλυψη των εξόδων διακίνησης και διαμονής της αποστολής των αθλητών και των επισήμων συνοδών».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button