ΑΓΣ ΝΗΡΕΑΣ: «Επιτυχείς εμφανίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων Ενόργανης Γυμναστικής

Ανακοίνωση του ΑΓΣ Νηρέας Ν. Περάμου αναφέρει ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία, για τον σύλλογο, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων Ενόργανης Γυμναστικής, καθώς οι αθλήτριές του έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. «Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στα κορίτσια μας και τις προπονήτριές τους» αναφέρει χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια:

Παρουσία 700 και πλέον φιλάθλων διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων στο δημοτικό γυμναστήριο Καλλιθέας. Στους αγώνες παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Καλλιθέας και Β’ αντιπρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε Δημήτριος Κάρναβος, ο πρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας Αθανάσιος Σταθόπουλος, ο έφορος υλικού της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας Δημήτριος Τσεγκέλης, ο δις ολυμπιονίκης στους κρίκους και μέλος του ΔΣ της ΕΓΟ Δημοσθένης Ταμπάκος, ο ολυμπιονίκης και ομοσπονδιακός τεχνικός Βασίλης Τσολακίδης, η πρωταθλήτρια ενόργανης γυμναστικής Βασιλική Μιλλούση και ο πρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης Δήμου Καλλιθέας Μανώλης Κωστάκης.

Εκτός από το αγωνιστικό σκέλος, όπου όλες οι αθλήτριες έκαναν άψογες εκτελέσεις, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό, υπήρξαν παρουσιάσεις ομάδων Ακροβατικής Γυμναστικής και Γυμναστικής για όλους, οι οποίες πρόσφεραν πλούσιο θέαμα και κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι την τελετή απονομών. Εκ μέρους της ΕΓΟ ο πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Ανάπτυξης και Αγώνων Δημήτριος Τσεγκέλης συγχαίρει τις αθλήτριες, τους προπονητές, τις προπονήτριες και όσους συνετέλεσαν στην άρτια αυτή διοργάνωση.

Κοριόζου Αρετή:
3η Ασυμετρους ζυγούς
4η Σύνθετο ατομικό
5η Ασκήσεις εδάφους
6η Δοκός ισορροπίας
8η Άλμα

Ελευθερίου Ήρια:
4η Ασκήσεις εδάφους
4η Δοκός ισορροπίας
5η Άλμα
5η σύνθετο ατομικό
7η Ασυμετρους ζυγούς

Παρόμοια άρθρα

Back to top button