Εκδηλώσεις από την ομάδα «Χαρταετοί ΚοινΣΕπ» για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Δράσεις και αποδράσεις στην πόλη για τους μικρούς φίλους 5 έως 8 ετών

Η ομάδα «Χαρταετοί ΚοινΣΕπ» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος που τιμάται στις 5 Ιουνίου εκάστου χρόνου διοργανώνει εκδηλώσεις και τις ανακοινώνει στο κάτωθι δελτίο τύπου που απέστειλε.

Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, καλωσορίζουμε το καλοκαίρι και αξιοποιούμε μικρές οάσεις χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς στην πόλη μας!
Φέτος η παρέα των Χαρταετών, γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, με μια μίνι σειρά αυτοτελών δράσεων σε υπαίθριους χώρους, για μικρούς και μεγάλους, με τίτλο

«Δράσεις και… αποδράσεις στην πόλη!»

Οι δράσεις αυτές περιλαμβάνουν παιχνίδια στη φύση, κατασκευές, ανταλλαγή ιδεών με τους μικρούς μας φίλους αλλά και προγράμματα χαλάρωσης και ευεξίας για τις Χαρταετο – μαμάδες και φίλες!!!

Η πρώτη δράση… αφιερωμένη στα παιδιά!

Η πρώτη δράση μας ξεκινά το απόγευμα της Τετάρτης 16 Ιουνίου και ώρα 19:00’, στο Παρκάκι (δίπλα στον χώρο στάθμευσης του λιμανιού) με ένα ΔΩΡΕΑΝ κάλεσμα για τους μικρούς μας φίλους 5-8 ετών!
Μαζί θα συζητήσουμε εναλλακτικούς τρόπους για την προστασία της Γης και του τόπου μας από την «πανδημία απορριμμάτων» που παρατηρείται τελευταία σε όλο τον κόσμο, θα δημιουργήσουμε κατασκευές με ανακυκλώσιμα υλικά, θα παίξουμε, θα μοιραστούμε ιδέες και θα διασκεδάσουμε.

Οι δράσεις είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να μην δημιουργείται συνωστισμός των συμμετεχόντων, οι οποίοι, σε κάθε περίπτωση, καλούνται να τηρούν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας κατά του COVID-19. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους νερό, μαξιλαράκι και ενδυμασία κατάλληλη για τις καιρικές συνθήκες.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5-8 ετών και τους συνοδούς/γονείς τους

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: Παρκάκι (δίπλα στον χώρο στάθμευσης του λιμανιού)

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 1,5 ώρα περίπου

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ:

– Έως 30 παιδιά (ηλικίας 5-8 ετών) με τη συμμετοχή των γονέων/συνοδών τους
– Η επίβλεψη των παιδιών από τους γονείς /συνοδούς κρίνεται απαραίτητη καθ’ όλη τη διάρκεια της δράσης
– Λόγω Covid-19, οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας!
– Για κρατήσεις θέσεων, στείλτε μας μήνυμα με τα στοιχεία σας μέσω των προφίλ των ΧΑΡΤΑΕΤΩΝ στο facebook και Instagram ή τηλεφωνικά στο 698 854 6612.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

– Δωρεάν
Εφόσον το επιθυμείτε, θα χαρούμε για κάθε προαιρετική οικονομική συνεισφορά σας, για την διοργάνωση και άλλων δράσεων από την ομάδα των Χαρταετών!

Κι αυτό το καλοκαίρι οι καλύτερες «αποδράσεις»… θα είναι παρέα με τους Χαρταετούς!!!

Ευχαριστούμε τους κκ. Σταύρο Φωτίου αντιδήμαρχο Δημοτικής Κοινότητας Νέας Περάμου και Ιωάννη Σεβαστή Πρόεδρο Δημοτικής Κοινότητας Νέας Περάμου, για την υποστήριξη και την ευγενική παραχώρηση του χώρου γι’ αυτή την δράση.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την δράση των Χαρταετών μπορείτε να βρείτε:
Στην ιστοσελίδα μας
Στο facebook
Στο Instagram

Παρόμοια άρθρα

Back to top button