Ο Γρηγόρης Σταμούλης συγχαίρει τον Μεγαρίτη Πρωταθλητή Ευρώπης στο τριπλούν Ανδρέα Πανταζή

Ο Μεγαρίτης Πρωταθλητής Ευρώπης στο τριπλούν, αθλητής του Α.Ο. Μεγάρων ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ ύστερα από εκπληκτική εμφάνιση στους διασυλλογικούς αγώνες Ανδρών – Γυναικών, που έγιναν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά το Σαββατοκύριακο 8 – 9 Μαϊου 2021, με αυστηρά πρωτόκολλα, συνέτριψε το ατομικό του ρεκόρ (16.09) με επίδοση 16.86.

Το ρεκόρ αυτό είναι η πρώτη επίδοση Ανδρών στην Ευρώπη, πρώτη στον κόσμο στην κατηγορία των Νέων, όγδοη στον κόσμο στους άνδρες και έκτη επίδοση όλων των εποχών στους άνδρες στην Ελλάδα.
Για την τελευταία αυτή επιτυχία του Ανδρέα Πανταζή ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης με δελτίο τύπου που εξέδωσε δήλωσε:

«Ειλικρινά αυτός ο αθλητής μάς έχει καταπλήξει με τις επιδόσεις του. Η τελευταία του μεγάλη επιτυχία βάζει τις βάσεις για καλύτερες διεθνείς και παγκόσμιες διακρίσεις.
Θερμά συγχαρητήρια στον Ανδρέα, στους προπονητές του και στον Αθλητικό Ομιλο Μεγάρων, που έχει στο δυναμικό του αθλητές τέτοιου υψηλού επιπέδου.
Εύχομαι να τον βλέπουμε πάντα στο ψηλότερο σημείο του βάθρου των νικητών στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και παγκόσμια και να τον καμαρώσουμε ως Ολυμπιονίκη.
Οι επιτυχίες του είναι βεβαίως ατομικές, συλλογικές αλλά προσδίδουν ταυτόχρονα τιμή στα Μέγαρα και στον Δήμο μας και μας κάνουν όλους υπερήφανους. Εύγε Ανδρέα!».

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας
& Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Μεγαρέων

Παρόμοια άρθρα

Back to top button