Γ. Σακελλαρίου: Ο κ. Δήμαρχος αποφάσισε για τον ΧΥΤΥ για εμάς χωρίς εμάς

Η στάση του κ. Σταμούλη στην υπόθεση του ΧΥΤΥ προκαλεί πολλά ερωτήματα

Τις τελευταίες 15 ημέρες, γινόμαστε μάρτυρες μιας … φαρσοκωμωδίας με κοινούς πρωταγωνιστές την Περιφερειάρχη κ. Ρένα Δούρου και τον Δήμαρχο Μεγαρέων κ. Γρηγόρη Σταμούλη.

Η πρώτη σχεδιάζει και προωθεί την δημιουργία ΧΥΤΥ στα ανενεργά λατομεία Σταμέλου και ο δεύτερος αποσιωπά τον σχεδιασμό, προσποιούμενος πως δεν γνώριζε τίποτα.

Όμως και πάλι, η ίδια η Περιφερειάρχης τον διαψεύδει με δημόσιες δηλώσεις της ως Πρόεδρος του ΕΣΔΝΑ, ενώ υπάρχει και σχετική αλληλογραφία που αποδεικνύει πως ο κ. Δήμαρχος αποφάσισε για τον ΧΥΤΥ για εμάς χωρίς εμάς!

Η στάση του κ. Σταμούλη στην υπόθεση του ΧΥΤΥ προκαλεί πολλά ερωτήματα:
Γιατί ενώ γνώριζε τα πάντα – κάτι που φαίνεται από την αλληλογραφία – το απέκρυπτε;
Γιατί δεν ενημέρωσε – όπως όφειλε – το Δημοτικό Συμβούλιο και κατ’ επέκταση τους πολίτες των Μεγάρων και της Νέας Περάμου;
Γιατί ο κ. Σταμούλης το απέκρυπτε ακόμη και από τους Δημοτικούς Συμβούλους που απαρτίζουν την δημοτική του ομάδα, όταν οι ίδιοι καταγγέλλουν σε συμπολίτες μας όταν ερωτούνται πως δεν ήξεραν τίποτα – δικαίως – διότι δεν είχαν καμία ενημέρωση από τον κ. Δήμαρχο;
Υπάρχει πολιτική ευθιξία από κάποιους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης του κ. Σταμούλη για να παραιτηθούν;
Πως θα απολογηθείτε κ. Δήμαρχε και κ.κ. Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας αύριο στους δημότες;
Τι θα τους απαντήσετε, όταν σας ρωτήσουν να εξηγήσετε τους λόγους που εσεις φέρνετε τα Υπολείμματα της Αττικής στα Μέγαρα;
Τι θα πείτε στους επιχειρηματίες της Βιομηχανικής Περιοχής των Μεγάρων η οποία καταστρέφεται από μια τέτοια δραστηριότητα;

Κυρίες και κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας, είστε υπεύθυνοι και υπόλογοι για ότι συμβαίνει και για ότι θα συμβεί στο μέλλον.

Τις ευθύνες τις έχετε εσείς και μόνο εσείς, αφού στο χέρι σας είναι να προβείτε σε ενέργειες που θα δείξουν εάν σέβεστε τους πολίτες που σας εμπιστεύτηκαν, εάν σέβεστε το περιβάλλον, τα παιδιά μας και εν τέλει τους εαυτούς σας!

Και όλα επειδή ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης σας απέκρυψε τα πάντα!
Αναρωτιόμαστε πολιτική ευθιξία έστω από εσάς θα υπάρξει κυρίες και κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι;
Γιατί ο κ. Δήμαρχος απέδειξε πως δεν έχει ούτε το θάρρος, αλλά ούτε και την πολιτική ευθιξία να παραδεχθεί πως λειτούργησε σε βάρος των δημοτών των Μεγάρων και της Νέας Περάμου.

Κύριε Δήμαρχε, κυρίες και κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της διοίκησης του Δήμου, μακριά από τις πόλεις μας και από τους δημότες μας, πολιτικές συμφωνίες εν κρυπτώ και ίσως … κάτω απ’ το τραπέζι!

Παρόμοια άρθρα

Back to top button