1ος αγώνας βουνού «Τρέξε Με Την Καρδιά Σου» στα Μέγαρα

Ο σύλλογος Α.Μ.Ε.Α. Μεγάρων και το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αθλητισμού του Δήμου Μεγαρέων «Ηρόδωρος» προκηρύσσουν τον 1ο αγώνα βουνού μη ανταγωνιστικού χαρακτήρα «Τρέξε Με Την Καρδιά Σου», με εκκίνηση και τερματισμό την πλατεία Βασιλίσσης Φρειδερίκης (Λυτάρα) στα Μέγαρα.

 

Στοιχεία αγώνα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

 

Κυριακή 9 Απριλίου 2017, ώρα 10:30

Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν όλοι ανεξαρτήτως ηλικίας.
Τα παιδιά κάτω των 13 ετών για λάβουν μέρος στον αγώνα θα πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύονται από ενήλικα.

 

Οργανωτικές – Τεχνικές πληροφορίες

Η διαδρομή του αγώνα είναι 10.000μ.

 

Οι συμμετέχοντες θα εκκινήσουν από την πλατεία Βασιλίσσης Φρειδερίκης (Λυτάρα) στα Μέγαρα και θα κινηθούν με κατεύθυνση προς το δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου. 120 μέτρα μετά το σημείο εκκίνησης θα στρίψουν αριστερά και ακολουθώντας τις σημάνσεις και τις υποδείξεις των εθελοντών θα διανύσουν μία απόσταση 2.600 μ επί ασφάλτινου οδοστρώματος για να περάσουν στην συνέχεια σε χωματόδρομο και να ανεβαίνουν προς «Κουρμουλούς» και τον «Καβελάρη. Στα 5.000μ οι συμμετέχοντες κάνουν στροφή και ακολουθώντας την ίδια διαδρομή τερματίζουν στην πλατεία Βασιλίσσης Φρειδερίκης (Λυτάρα).

 

Ο βαθμός δυσκολίας της γρήγορης διαδρομής είναι μέτριος και μπορεί να αποτελέσει για τους αθλητές μία πάρα πολύ καλή προπόνηση υψηλής έντασης.
Για τους περιπατητές η διαδρομή μπορεί να προσφέρει μία υπέροχη βόλτα στην εξοχή των Μεγάρων.
Στον αγώνα δεν θα υπάρχει επίσημη χρονομέτρηση καθώς είναι μη ανταγωνιστικού χαρακτήρα.
Τα νούμερα θα παραληφθούν την ημέρα του αγώνα από την αφετηρία.
Διάρκεια του αγώνα είναι 2,5 ώρες.
Για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα θα μεριμνήσει το τμήμα Τροχαίας Μεγάρων.
Για την άρτια διεξαγωγή του αγώνα θα χρησιμοποιηθούν περισσότεροι από 50 εθελοντές, τόσο στο σταθμό τροφοδοσίας όσο και στην εκκίνηση/τερματισμό.
Το κόστος συμμετοχής ορίζεται συμβολικά στα τρία ευρώ (3,00 €). Το ποσό που θα συγκεντρωθεί από τις συμμετοχές θα προσφερθεί στο σύλλογο Α.Μ.Ε.Α. Μεγάρων.

 

Σταθμοί Ανεφοδιασμού

Θα υπάρξει ένας σταθμός ανεφοδιασμού με νερό και αναψυκτικά στα 3,.850 μ.

Νερά και αναψυκτικά θα είναι διαθέσιμα για τους δρομείς – περιπατητές και στον τερματισμό στη πλατεία Βασιλίσσης Φρειδερίκης (Λυτάρα).

 

Ιατρικό έλεγχος

Κάθε δρομέας-περιπατητής οφείλει να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις πριν από τον αγώνα αναλαμβάνοντας ο ίδιος την πλήρη ευθύνη της συμμετοχής του.

Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με δική τους αποκλειστική ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για ό,τι πιθανόν συμβεί σε οποιονδήποτε από τους συμμετέχοντες αθλητές, κατά τη διάρκεια των αγώνων, σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ που οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.

 

Παροχές προς τους συμμετέχοντες

Σε κάθε συμμετέχοντα στον 1ο αγώνα βουνού μη ανταγωνιστικού χαρακτήρα «Τρέξε Με Την Καρδιά Σου» θα δοθούν, αναμνηστικό t-shirt, αναμνηστικό μετάλλιο. Επίσης οι συμμετέχοντες θα μπορούν να προμηθευτούν διάφορα πασχαλινά δώρα για να ενισχύσουν τον σύλλογο Α.Μ.Ε.Α. Μεγάρων

 

Δηλώσεις συμμετοχής

Μέσω διαδικτύου Facebook Τρέξε με την καρδιά σου
Με email στην διεύθυνση [email protected]
Με Fax στα 2296025666 & 2296032719

Για περισσότερες πληροφορίες: κ. Σωτήρη Σωτηρίου, Σύλλογος ΑΜΕΑ Μεγάρων, Ν.Π.Δ.Δ. «Ηρόδωρος»

 

Τηλ Επικοινωνίας : 6984699892 Σωτήριος Σωτηρίου.

 

Η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής για τους αγώνες λήγει την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017 (και θα τηρηθεί αυστηρά για τον καλύτερο προγραμματισμό του αγώνα).

 

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button