Ο coach Ανδρέας Ζιάκας στη ΝΕΜ

Σε μία σημαντική συμφωνία προχώρησε η ΝΕΜ, καθώς μέλος του προπονητικού team της ομάδας θα είναι ο πολύπειρος Ανδρέας Ζιάκας.

Το βαρύ βιογραφικό του, οι εξαιρετικές συστάσεις που τον ακολουθούν, αλλά κυρίως η πολύχρονη, συνολική παρουσία του στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ αποτελούν τα καλύτερα εχέγγυα για την επιτυχή συνεισφορά του coach στην δημιουργική εξέλιξη του Οργανισμού μας και στην ανάδειξή του σε σημείο αναφοράς στην διδασκαλία του μαθησιακού αντικειμένου του μπάσκετ στην πόλη των Μεγάρων και στην ευρύτερη περιοχή.

Με την προσθήκη του πανελληνιονίκη coach Ζιάκα στο ήδη πολυάριθμο και αξιόλογο προπονητικό staff του Συλλόγου δηλώνεται με τον πλέον εμφατικό τρόπο η προτεραιότητα της Διοικήσεως για την συγκρότηση και δημιουργία εκτός από μίας ανταγωνιστικής Αντρικής Ομάδας, ταυτόχρονα και ενός Υποδειγματικού Σχολείου Καλαθοσφαίρισης, που ο κάθε μαθητής του θα φοιτά με τις καλύτερες προοπτικές και συνθήκες. Και αυτή ακριβώς την δουλειά ο coach Ζιάκας την γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα, όπως αποδεικνύουν τα αποτελέσματα που έχει να επιδείξει όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Αναλυτικά το βιογραφικό του Ανδρέα Ζιάκα
Ο Ανδρέας Ζιάκας είναι γεννημένος το 1971 και απόφοιτος από το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

Εργασιακή Εμπειρία:

• Αύγουστος 2017 έως Ιανουάριος 2018: Πανιώνιος Γ. Σ .– Προπονητής στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

• Νοέμβριος 2016 έως Ιούλιος 2017: Α.Ο.Ν.Σ. ΜΙΛΩΝ – Προπονητής στην εφηβική ομάδα του συλλόγου, συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας ΕΣΚΑΝΑ.

• Αύγουστος 2015 έως Οκτώβριος2016: Γ. Σ .Περιστέρι – Προπονητής στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, υπεύθυνος των τμημάτων παίδων και παμπαίδων.

• Αύγουστος 2014 έως Ιούνιος 2015 : Πανιώνιος Γ. Σ . – Προπονητής στα τμήματα υποδομής (τμήμα εφήβων και παίδων) και βοηθός προπονητή στην ανδρική ομάδα του συλλόγου η οποία συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας.

• Αύγουστος 2013 έως Νοέμβριος 2013: Πανελλήνιος Γ. Σ .– Προπονητής στην ανδρική και την εφηβική ομάδα του συλλόγου.

• Αύγουστος 2012 έως Ιούλιος 2013:Πανιώνιος Γ. Σ .– Προπονητής στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

• Αύγουστος 2009 έως Ιούνιος 2012: Αθλητικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου – Προπονητής στην ανδρική ομάδα του συλλόγου η οποία συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Τις δύο επόμενες αγωνιστικές περιόδους εργάστηκα ως προπονητής της εφηβικής ομάδας του συλλόγου.

• Οκτώβριος 2003 έως Ιούνιος 2014: Δήμος Αθηναίων – Ωρομίσθιος καθηγητής φυσικής αγωγής – γυμναστής στο πρόγραμμα «Αθλοπαιδιές» του Δήμου Αθηναίων.

• Σεπτέμβριος 2006 έως Ιούνιος 2009: Εκπαιδευτήρια ΠΛΑΤΩΝ– Προπονητής στην παιδική ομάδα μπάσκετ των εκπαιδευτηρίων

• Σεπτέμβριος 2007 έως Ιούνιος 2009: Πανιώνιος Γ. Σ . – Προπονητής στην γυναικεία ομάδα μπάσκετ του συλλόγου, με την οποία πέτυχα την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του Eurocup για δύο διαδοχικές σαιζόν.

• Μάιος 1998 έως Μάιος 2006: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ. Σ. Κ.Α.Ε – Βοηθός προπονητή της ανδρικής ομάδας μπάσκετ η οποία αγωνιζόταν στην Α1 Εθνική κατηγορία. Παράλληλα για έξι χρόνια προπονητής των ομάδων εφήβων και παίδων του συλλόγου καθώς και υπεύθυνος όλων των προπονητών των αγωνιστικών τμημάτων υποδομής.

• Αύγουστος 1997 έως Απρίλιος 1998 : ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ – Προπονητής
Στον Όμιλο του Παλαιού Φαλήρου διετέλεσα Α΄ προπονητής στη γυναικεία ομάδα του συλλόγου η οποία αγωνιζόταν στην Α1 Εθνική κατηγορία. Παράλληλα εργάστηκα ως προπονητής στις ομάδες νεανίδων και παίδων του συλλόγου καθώς και ως καθηγητής στο Αθλητικό Σχολείο Μπάσκετ J.B.S.

• Αύγουστος 1994 έως Μάρτιος 1996: Α.Ο.ΣΠΟΡΤΙΓΚ – Βοηθός προπονητή της πρωταθλήτριας στην Α΄ Εθνική κατηγορία, γυναικείας ομάδας μπάσκετ. Παράλληλα εργάστηκα στις ομάδες των εφήβων, παμπαίδων και παγκορασίδων. Ήμουν υπεύθυνος του προγράμματος της ακαδημίας μπάσκετ του συλλόγου.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button