Δήμαρχος Μεγαρέων: Συγχαρητήρια στην Μαρία Οικονομοπούλου

Από τις 9 έως τις 11 Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TAEKWONDO Ανδρών και γυναικών και Εφήβων – Νεανίδων στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Πατρών “Ολυμιονίκης Δημήτρης Τόφαλος”.

Στην μεγάλη αυτή διοργάνωση συμμετείχαν πολλοί και υψηλού επιπέδου αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα προσφέροντας στους θεατές ένα πλούσιο και δυναμικό θέαμα.

Ο Σύλλογος Γυμναστικής Tae Kwon do Kick-boxing Μεγάρων έδωσε το “παρών” σε αυτό το Πρωτάθλημα με την Αθλήτρια Μαρία Οικονομοπούλου η οποία κατάφερε επάξια να διακριθεί και να κατακτήσει την 3η Θέση και το Χάλκινο μετάλλιο στην Κατηγορία – 73 Κιλά.

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε: «Επιθυμώ να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην Αθλήτρια Μαρία Οικονομοπούλου που ανέβηκε στο βάθρο των νικητών, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TAEKWONDO πριν λίγες ημέρες στην Πάτρα. Θεωρώ ότι είναι εξαιρετικά τιμητικό για όλους μας αθλητές και αθλήτριες από το Δήμο Μεγαρέων να συμμετέχουν σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, να ξεχωρίζουν και να διακρίνονται. Ως Δήμαρχος Μεγαρέων ειλικρινά αισθάνομαι μεγάλη ικανοποίηση όταν τα νιάτα της πόλης μας αγωνίζονται σε διάφορους τομείς με ήθος, ευπρέπεια, αθλητικό πνεύμα και αποτελεσματικότητα. Επιθυμώ να συγχαρώ ταυτόχρονα τον Σύλλογος Γυμναστικής Tae Kwon do Kick-boxing Μεγάρων και τους προπονητές Χρήστο Στρατούρη και Μελέτη Κούρσο που προετοίμασαν την αθλήτρια αλλά και για το έργο που επιτελούν στον Αθλητισμό γενικότερα. Εύχομαι πολλές και μεγάλες νέες επιτυχίες και διακρίσεις στο μέλλον.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button