2 ληστείες και 1 διάρρηξη σε Μέγαρα και Νέα Πέραμο το Σαββατοκύριακο

Ομάδα πέντε ληστών εισέβαλε σε σπίτι στο Λουτρόπυργο (Νέας Περάμου) το απόγευμα της Κυριακής 16 Αυγούστου, μέσα στο οποίο βρισκόταν μόνος του ένας 14χρονος. Οι ληστές που μπήκαν στο σπίτι από το υπόγειο γκαράζ, έγιναν αντιληπτοί από τον 14χρονο που βρισκόταν στον επάνω όροφο. Ο μικρός ειδοποίησε τηλεφωνικά την μητέρα του που ήταν κοντά στην περιοχή και μετέβει άμεσα στο σπίτι.

 

Μόλις οι ληστές αντιλήφθηκαν την παρουσία της μητέρας, η οποία με το που επέστρεψε και είδε παραβιασμένη την είσοδο του γκαράζ άρχισε να σφυρίζει και να φωνάζει, και πριν έρθουν σε επαφή με τον 14χρονο, έφυγαν από το σπίτι απειλώντας την μητέρα με όπλο.

 

Οι δράστες μέσα στη βιασύνη τους, τράκαραν με το αυτοκίνητό τους (κλειστό φορτηγάκι τύπου VAN) το αυτοκίνητο της μητέρας του παιδιού.

 

Από τη σύγκρουση έπεσε η πινακίδα κυκλοφορίας του αυτοκινήτου των ληστών και λίγη ώρα αργότερα η αστυνομία το εντόπισε εγκαταλελειμμένο κοντά στον σταθμό του προαστιακού.

 

Διάρρηξη σε οικία 60χρονου στη Νέα Πέραμο

Εκτός από το παραπάνω συμβάν, τα ξημερώματα της Κυριακής άγνωστοι δράστες εισήλθαν στην οικία ενός 60χρονου στη Νέα Πέραμο και αφού αφαίρεσαν όσα χρήματα και κοσμήματα βρήκαν, εντόπισαν και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του άτυχου ιδιοκτήτη, με το οποίο και διέφυγαν.

 

 

Μαχαίρωσαν και λήστεψαν 30χρονο στα Μέγαρα

Δύο άγνωστοι δράστες προσέγγισαν 30χρονο ημεδαπό τα ξημερώματα της 16ης Αυγούστου και αφού τον τραυμάτισαν ελαφρά στο χέρι με μαχαίρι, απέσπασαν χρηματικό ποσό. Ο παθών, με ιδία μέσα, μετέβη στο  Κέντρο Υγείας Μεγάρων για την παροχή Α’ βοηθειών. Οι δράστες διέφυγαν  με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button