Κλοπή σε αίθουσα εκδηλώσεων στη Βαρέα Μεγάρων

Για «στοχευμένη διάρρηξη στην περιοχή της Βαρέας Μεγάρων» κάνει λόγο ανάρτηση σε κοινωνικό μέσο δικτύωσης ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Βαρέας Μεγάρων «O Άγιος Νικόλαος». Στη συνέχεια της ανάρτησης επισημαίνεται:

«Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι διαρρήξεις και οι κλοπές στην περιοχή μας γεγονός το οποίο διατηρεί το αίσθημα της ανασφάλειας στους κατοίκους και όχι μόνο.
Δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγες ήμερες που είχαμε αρκετά κρούσματα κλοπών και μέσα σε αυτά υπήρχε και μια αίθουσα εκδηλώσεων.

Οι δράστες επέλεξαν να χτυπήσουν για δεύτερη φορά την αίθουσα εκδηλώσεων κάνοντας και εκτεταμένες ζημιές για να εισέλθουν σε αυτή από το πίσω μέρος κατεδαφίζοντας τον μαντρότοιχο που την προστατεύει.

Η λεία των ληστών από πληροφορείς ξεπερνά αυτή την φορά τα 3.000 ευρώ αφού αφαίρεσαν σχεδόν όλα τα οινοπνευματώδη ποτά και αναψυκτικά που είχε μέσα, καθώς και πολλές ηλεκτρικές μικροσυσκευές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δράστες είχαν καταφέρει να κλείσουν το ρεύμα βγάζοντας εκτός λειτουργίας της κάμερες του καταστήματος.
Η κατάσταση χειροτερεύει μέρα με την ημέρα».

φωτογραφίες Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Βαρέας Μεγάρων «O Άγιος Νικόλαος»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button