Αποκομιδή απορριμμάτων καθημερινά στα Μέγαρα, στη Νέα Πέραμο, Κινέττα και Αλεποχώρι

Σε καθημερινή βάση πλέον και με εντατικούς ρυθμούς γίνεται η αποκομιδή των απορριμμάτων τόσο στα Μέγαρα και στη Νέα Πέραμο όσο και στους Οικισμούς της Κινέττας και του Αλεποχωρίου.

 

Ο Αντιδήμαρχος Μεγάρων υπεύθυνος του Τομέα Καθαριότητος του Δήμου, κ. Σταύρος Φωτίου, δηλώνει υπεύθυνα και ενημερώνει όλους τους συμπολίτες τονίζοντας τα εξής:

 

« Ο όγκος των απορριμμάτων στην περιοχή του Δήμου Μεγαρέων είναι τεράστιος, ιδιαίτερα αυτούς τους τρείς μήνες της θερινής περιόδου.

 

Με σωστή οργάνωση και καθημερινή παρακολούθηση από κοντά, οι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Καθαριότητος και Πρασίνου καταβάλλοντας τεράστιες προσπάθειες εν μέσω καύσωνα σε καθημερινή πλέον βάση κατά τον καλύτερο δυνατόν τρόπο αντιμετωπίζουν το ζήτημα της αποκομιδής των απορριμμάτων και των ογκωδών αντικειμένων σε όλη την περιοχή του Δήμου Μεγαρέων.

 

Επίσης όλες οι πλατείες συντηρούνται έτσι ώστε να αλλάζει η εικόνα παντού.

 

Ζητούμε την κατανόηση των συνδημοτών μας και ιδιαίτερα των κατοίκων των Οικισμών της Κινέττας και του Αλεποχωρίου, να φροντίζουν έτσι ώστε τα κάθε λογής απορρίμματα να τοποθετούνται στους σωστούς κάδους και πάντως να μην  ρίχνουν για κανένα λόγο σκουπίδια στους κάδους της Ανακύκλωσης.

 

Στην Κινέττα υπάρχουν τρία σημεία συγκέντρωσης Ογκωδών και βαρέων αντικειμένων  (κλαδέματα, παλιά έπιπλα, στρώματα, άχρηστα αντικείμενα), που οι συμπολίτες μπορούν να τα τοποθετούν για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους.

 

Είναι στη Γέφυρα του Αγίου Χαραλάμπους, στον Κόμβο της Παλιάς Εθνικής Οδού με τη Νέα, στο PARADISE και πίσω από του “Μπούσουλα”.

 

Σε κάθε περίπτωση το προσωπικό της Υπηρεσίας Καθαριότητος είναι σε ετοιμότητα και διαρκή κίνηση σε καθημερινή βάση ακόμα και τα Σάββατα και τις Κυριακές.

 

Όποιος έχει ανάγκη και θέλει να εξυπηρετηθεί μπορεί να επικοινωνεί με τα Τηλέφωνα 22960 82375, 22960 21484 και 22960 26455 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button