2η Συνάντηση Βετεράνων Enduro από τη ΛΕΜΜ

Χαμόγελα, αγκαλιές, πειράγματα, αναμνήσεις, μηχανές και αναβάτες που έγραψαν ιστορία, πολύχρωμες στολές με σχέδια και χρώματα από άλλες εποχές, εικόνες σαν να βγήκαν από παλιό περιοδικό.

 

Αυτά ήταν μερικά που είδαμε πέρυσι και μας έδωσαν το κίνητρο να το επαναλάβουμε και φέτος.

 

Η ΛΕ. Μ. Μ. (Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Μεγάρων) σας προσκαλεί την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013 στα Μέγαρα στην ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ENDURO 2013. Η συμμετοχή θα περιλαμβάνει φαγητό, ποτό, μουσική και καλή παρέα. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην ίδια περιοχή με πέρυσι, στο εκκλησάκι του Άγιου Σαράντη. Με τη διαφορά φέτος, θα λειτουργήσει κατασκηνωτικός χώρος από το βράδυ του Σαββάτου.

 

Σας περιμένει εύκολη διαδρομή enduro 30 χιλιομέτρων χωρίς χρονομέτρηση. Όσοι το επιθυμούν μπορούν να επαναλάβουν την ίδια διαδρομή για φορά με χρονομέτρηση λεπτού για να αξιολογήσουν τις δυνάμεις τους!

Lemm10

Μπορούν να συμμετάσχουν και «οικογενειακές» ομάδες, πχ πατέρας γιός ή πατέρας με κόρη αλλά και αντρόγυνα. Μπόνους χρόνου θα δοθεί σε μοτοσικλέτες παλαιότερης χρονολογίας και σε μεγαλύτερους ηλικία αναβάτες. Δεν θα υπάρχει κατάταξη.

 

Βετεράνοι θεωρούνται οι γεννηθέντες μέχρι 31/12/1971. Για την συμμετοχή απαραίτητη είναι η επίδειξη στην γραμματεία της διοργανωτικής επιτροπής του διπλώματος οδήγησης.

 

Ετοιμάστε τοις παλιές μοτοσυκλέτες σας και τις καλές στολές σας. Σας περιμένουμε όλους!

 

Σύντομα θα υπάρχουν και περισσότερες πληροφορίες στο www.lemmegaron.gr .

 

Για περισσότερες διευκρινίσεις στο τηλέφωνο 6938736381 κος Γιώργος Τρύπος .

 

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ

Το Δ. Σ. ΤΗΣ ΛΕ. Μ. Μ.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button