Διπλή κορυφή για τη ΝΕΜ BC κατακτώντας Κύπελλο και Πρωτάθλημα

Πετυχαίνοντας τον βασικό στόχο της ανόδου στην Α2 κατηγορία του μπάσκετ και την κατάκτηση του πρωταθλήματος η Νεανική Εστία Μεγαρίδος ΝΕΜ BC «ήπιε νερό» και από την πηγή του Κυπέλλου ΕΣΚΑΝΑ αφού, εχθές 15 Μαΐου, κατάφερε να επικρατήσει της ομάδας του ΑΟΠ Φαλήρου με 57-49 στον τελικό, κατακτώντας το double.

Μια δύσκολη επικράτηση αφού στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Γιώργου Μάνταλου εμφανίστηκε νευρική στην επίθεση και με λάθος επιλογές δεν κατάφερνε να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της. Ο Άγγελος Γκάτζιας ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η ομάδα «έκανε ένα κακό ποιοτικά α’ ημίχρονο», αλλά όλα αυτά αποτελούν πλέον ένα μακρινό παρελθόν, αφού η συγκέντρωση και η ανασύνταξη στο β’ ημίχρονο έφερε στο παρκέ το καλό αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας με το οποίο κατάφερε να πετύχει τη νίκη και την κατάκτηση του κυπέλλου.

«Όμορφο συναίσθημα όταν μια πόλη ολόκληρη αγκαλιάζει μια ομάδα» δήλωσε ο προπονητής Γιώργος Μάνταλος χωρίς να παραλείψει για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσει όλους όσοι συμβάλλουν και συνέβαλαν στην απόλυτη για φέτος επιτυχία της ΝΕΜ BC.

Ραντεβού λοιπόν στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος σε περίπου 10 ημέρες, όπου εκεί η ομάδα θα προσπαθήσει να φανεί και πάλι οργανωμένη και δυνατή και να γιορτάσει μαζί με τους φιλάθλους της την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μετά την ιστορική επιτυχία τής κατάκτησης του double.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button