1ος Γαλήνιος Αγώνας Ανωμάλου Δρόμου στην Κινέττα

Ο 1ος Γαλήνιος Αγώνας Ανωμάλου Δρόμου διοργανώνεται από την Ομοσπονδία Συλλόγων Κινέττας, τον Σύλλογο Γαλήνη Κινέττας και τη δρομική παρέα αποτελούμενη από τους Αναστάσιο Μακρίδη, Νίκο Ζαχαρίου (Sugar) και Παύλο Γορανίτη, το Σάββατο 27 Μαΐου 2017, στις 18:00.

Πληροφορίες

Ο αγώνας είναι 16,3χλμ περίπου, εκ των οποίων τα 15χλμ είναι βατοί αγροτόδρομοι, που δεν είναι ιδιαίτερης δυσκολίας και μπορούν άνετα να τον τρέξουν ακόμα και οι δρομείς, που δεν έχουν μεγάλη εμπειρία. Η τοποθεσία όπου θα γίνει η διαδρομή του αγώνα είναι μοναδική και απείρου φυσικού κάλλους, μέσα στα πεύκα!

Ο αγώνας ξεκινάει μέσα από το εντευκτήριο του Οικισμού Γαλήνη. Ξεκινάμε με ήπια ανηφόρα και άσφαλτο, όπου σταδιακά γίνεται πιο έντονη! Στα 1,2χλμ η άσφαλτος σταματάει και συνεχίζουμε σε χωματόδρομο! Η έντονη ανηφόρα τελειώνει μετά από 2,6χλμ. Μετά από το εν λόγω σημείο θα βρείτε μπροστά σας ίσιωμα και κάποιες ανηφοροκατηφόρες, χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία, πέραν της περίπτωσης από το 6ο χλμ μέχρι και την αναστροφή στο 8ο χλμ, όπου υπάρχει άλλη μια έντονη ανηφόρα. Στο 15ο χλμ πιάνουμε άσφαλτο και είμαστε πλέον στην τελική ευθεία για τον τερματισμό, όπου τερματίζουμε μέσα στο εντευκτήριο από εκεί όπου ξεκινήσαμε. Ουσιαστικά ο αγώνας γίνεται με την μέθοδο του πέρα – δώθε. Μέχρι το 8χλμ. και 150μ. στην διχάλα του χωματόδρομου για κεραία ΟΤΕ ή για Λουτράκι και μετά επιστρέφουμε πίσω!.

Θα υπάρχουν 3 σταθμοί ανεφοδιασμού:

  • Στο 4ο χλμ
  • Στο 8ο χλμ περίπου (αναστροφή)
  • Στο 12ο χλμ

Το τερέν όπου θα τρέξετε, είναι ιδιαίτερα βατό, δίχως ιδιαίτερες δυσκολίες, και δεν απαιτείται ιδιαίτερη κατάρτιση σε αγώνες trail – βουνού, προκειμένου να τον τρέξετε, ενώ το παπούτσι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να τρέξετε στον εν λόγω αγώνα, μπορεί να είναι κάλλιστα το ίδιο, με κάποιο που θα χρησιμοποιούσατε και σε ασφάλτινο αγώνα.

Σηματοδότηση διαδρομής:Η διαδρομή θα είναι πλήρως σηματοδοτημένη, με κορδέλες σήμανσης, κόκκινα σπρέι σε πέτρες και δέντρα, ενώ θα υπάρχουν και τα ανάλογα κόκκινα βέλη, όπου κρίνει η διοργάνωση ότι είναι αναγκαίο. Σε σημεία – δρόμους όπου δεν πρέπει να εισέλθετε, θα υπάρχει κορδέλα σήμανσης, όπου θα αποκλείει το εν λόγω πέρασμα!

Χρονικό όριο αγώνα: Ως χρονικό όριο του αγώνα, ορίζονται οι 3 ώρες, μέχρι τις 21.00 μ.μ.

Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και θα πρέπει να είναι καλά στην υγεία τους, ενώ θα πρέπει να έχουν υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Έπαθλα: Θα βραβευτούν οι 3 πρώτοι νικητές και οι 3 πρώτες νικήτριες της γενικής κατάταξης, ενώ θα δωθεί αναμνηστικό μετάλλιο σε όλους!

Απονομές: Oι απονομές και των 2 αγώνων, θα γίνουν λίγο μετά τις 21.00 και αφού ολοκληρωθεί ο αγώνας

Λειτουργία γραμματείας: H γραμματεία του αγώνα, θα λειτουργήσει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, μέσα στο Εντευκτήριο του Οικισμού Γαλήνη και από τις 16.00!

Φύλαξη πραγμάτων: Θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος παράπλευρα στην εκκίνηση για την φύλαξη των πραγμάτων σας!

Εγγραφές – Κόστος αγώνα

Προκειμένου να γραφτείτε στον αγώνα παρακαλώ χρησιμοποιήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://results.chronolog.gr/registration.aspx?h=4ac0689ad081a5e6719cf551a6f02786 μέχρι και την Πέμπτη 18/5/2017. Το κόστος του αγώνα ορίζεται στα 10 ευρώ και παρακαλούμε για να είναι έγκυρη η εγγραφή σας, καταθέστε το ποσό των 10 ευρώ στον κάτωθι λογ/σμο της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR84 0172 0260 0050 2603 2068 917 (ονοματεπώνυμο δικαιούχου ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ), όπου θα βάλετε και το ονοματεπώνυμο σας! Εγγραφές την ημέρα του αγώνα, θα γίνουν δεκτές σε περιορισμένο αριθμό!

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να λάβετε το μπλουζάκι του αγώνα, τότε το κόστος που καλείστε να καταβάλετρε είναι 15 ευρώ! Μπορείτε να σημειώσετε στην φόρμα εγγραφής αν επιθυμείτε το μπλουζάκι (υπάρχει το αντίστοιχο πεδίο στην φόρμα εγγραφής).

Πώς θα έρθετε

Εάν θα έρθετε από Αθήνα από την καινούργια Εθνική Οδό, στην έξοδο της Κινέτας κάνετε δεξιά, και στο τέλος της κατηφόρας που θα βρείτε, κάνετε πάλι δεξιά. Στα 200 μέτρα κάνετε αριστερά (υπάρχει ταμπέλα ΓΑΛΗΝΗ). Μετά από 300 μέτρα κάνετε πάλι δεξιά – υπάρχει και εκεί η αντίστοιχη ταμπέλα. Συνεχίζετε όλο ευθεία στην ανηφόρα και ο δρόμος σας βγάζει στο εντευκτήριο στην εκκίνηση. Προκειμένου την καλύτερη και πιο ομαλή σας πρόσβαση, θα υπάρχουν και τόξα στην άσφαλτο!

Πληροφορίες

Τάσος Μακρίδης (6977306264), Νίκος Ζαχαρίου (Sugar) (6947587718), Παύλος Γορανίτης (6936853165 – 6955985506)

Μετά τον Αγώνα

Μετά τον αγώνα θα υπάρχουν σουβλάκια και μπύρες όπου μπορείτε να τα απολαύσετε σε ιδιαίτερα χαμηλό κόστος.

Σας περιμένουμε να έρθετε να τρέξουμε και να διασκεδάσουμε, μέσα σε μία πανέμορφη πλην άγνωστη γωνιά πλησίον της Αθήνας, όπου πραγματικά θα σας καταπλήξει με την ομορφιά της!

Γαλήνιος Δρόμος

Παρόμοια άρθρα

Back to top button