Ο δήμαρχος Μεγαρέων συγχαίρει τον Γιώργο Παπαγιάννη για τη συμμετοχή του στο Eurobasket 2017

Δεν έχει σταματήσει ακόμα ο απόηχος από την συμμετοχή της Εθνικής ομάδας στο φετινό Eurobasket και πολλά είναι τα εγκωμιαστικά σχόλια για τον δικό μας άνθρωπο τον Γιώργο Παπαγιάννη, που έδωσε σκληρές μάχες, πάλεψε δυνατά σε άμυνα και επίθεση και διακρίθηκε ιδιαίτερα. Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε:

«Ο Γιώργος είναι ένα πολύ μεγάλο και λαμπερό αστέρι στον Γαλαξία του Ελληνικού, του Αμερικανικού και του παγκόσμιου Μπάσκετ. Οι επιδόσεις του, οι διακρίσεις και οι επιτυχίες του είναι μοναδικές και αξίζουν πολλών θερμών συγχαρητηρίων και επαίνων. Η μέχρι τώρα διαδρομή του στο Ελληνικό Μπάσκετ και στο ΝΒΑ είναι εξαιρετική και η διεθνής καριέρα του στο απόγειο. Η συμμετοχή του στους αγώνες του φετινού Eurobasket ήταν πολύ σημαντική για τα Ελληνικά χρώματα και τίμησε απόλυτα τη φανέλα της Εθνικής μας που έφτασε στους 16. Ο Δήμος Μεγαρέων έχει τιμήσει ιδιαίτερα τον Γιώργο Παπαγιάννη και όλοι οι πολίτες των Μεγάρων και της Νέας Περάμου τον θεωρούμε δικό μας παιδί, παρακολουθούμε την πορεία του και τις αγωνιστικές του προσπάθειες, τον αγαπάμε, τον θαυμάζουμε και τον χειροκροτούμε. Πράγματι είναι ένα λαμπρό παιδί, ένας σπουδαίος Έλληνας, που διαπρέπει στο εξωτερικό και μας κάνει υπερήφανους.

Απευθυνόμενος στον ίδιο ως Δήμαρχος αλλά και ως πολίτης, θέλω να εκφράσω τα θερμότερα συγχαρητήρια για όλη την αθλητική του πορεία και τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με την φανέλα της Εθνικής μας στο Eurobasket του 2017, να είναι υγιής, δυνατός, δημιουργικός κι είμαι σίγουρος ότι με τον αδαμάντινο χαρακτήρα, που διαθέτει θα διαπρέψει και θα φτάσει στο μέλλον ακόμα ψηλότερα, πράγμα που εύχομαι, ελπίζω και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει. Μπράβο Γιώργο.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button