1ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Περιφέρειας Αττικής «Σινέ Θέογνις»

Στον παλιό Σιδηροδρομικό Σταθμό των Μεγάρων από την Κυριακή 28 ως την Τρίτη 30 Αυγούστου

Δελτίο τύπου γνωστοποιεί ότι το 1ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Περιφέρειας Αττικής «Σινέ Θέογνις» είναι γεγονός και διοργανώνεται στον παλιό Σιδηροδρομικό Σταθμό των Μεγάρων στις 28 – 30 Αυγούστου 2022, από την Περιφέρεια Αττικής και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μεγάρων «Ο Θέογνις». Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου:

Το 1ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Περιφέρειας Αττικής “Σινέ Θέογνις” διοργανώνεται στον παλιό Σιδηροδρομικό Σταθμό των Μεγάρων από την Κυριακή 28 ως την Τρίτη 30 Αυγούστου 2022, από την Περιφέρεια Αττικής και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μεγάρων «Ο Θέογνις».

Η πρεμιέρα του Φεστιβάλ στον Σταθμό των Μεγάρων γίνεται με την κλασική ταινία «Καζαμπλάνκα» την Κυριακή 28 Αυγούστου στις 21:00.

Σε νέους δημιουργούς είναι αφιερωμένη η 2η ημέρα της διοργάνωσης που φιλοδοξεί να αποκτήσει χαρακτήρα κινηματογραφικού θεσμού, με την βραβευμένη ταινία της Ζακλίν Λέντζου «Σελήνη, 66 Ερωτήσεις» την Δευτέρα 29 Αυγούστου. Η βραδιά νέου δημιουργού γίνεται με επιμέλεια της κριτικού Γεωργίας Κορώση.

Το 1ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Περιφέρειας Αττικής “Σινέ-Θέογνις” «κλείνει» αυλαία με γέλιο και την δημοφιλή γαλλική κωμωδία «Θεέ μου, τι σου κάναμε;» το βράδυ της 30ης Αυγούστου.

Ο ανοιχτός πολιτισμός για όλους αποτελεί βασικό στόχο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεγάρων «Ο Θέογνις». Μαζί και η χρήση του δημόσιου χώρου, ως χώρου συνάντησης όλων των πολιτών, σε μια συνεύρεση ψυχαγωγίας και κοινωνικής συνοχής. Στο πλαίσιο αυτό, η Περιφέρεια Αττικής και ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος ενέταξαν στο πρόγραμμα εκδηλώσεων της Περιφέρειας Αττικής το 1ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Περιφέρειας Αττικής “Σινέ-Θέογνις”, που στοχεύει να αποτελέσει θεσμό για την πόλη των Μεγάρων.

Το 1ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Περιφέρειας Αττικής “Σινέ-Θέογνις” έρχεται να αλλάξει το κλίμα στο κέντρο των Μεγάρων με τρεις βραδιές open air cinema, με το παρακάτω πρόγραμμα:

Πρόγραμμα προβολών

Κυριακή 28 Αυγούστου: Καζαμπλάνκα

Δευτέρα 29 Αυγούστου: Βραδιά Νέου Δημιουργού με προβολή της ταινίας «Σελήνη, 66 Ερωτήσεις»

Τρίτη 30 Αυγούστου: Θεέ μου, τι σου κάναμε;

Ώρα έναρξης προβολών: 21:00
Είσοδος ελεύθερη
με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής

Σας περιμένουμε!

Παρόμοια άρθρα

Back to top button