Ο Κώστας Μαρκουλιδάκης υποψ. πρόεδρος Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά

Ο Κώστας Μαρκουλιδάκης έχει τεθεί επικεφαλής του Συνδυασμού “Επαγγελματική Συνεργασία” και είναι υποψήφιος πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά στις εκλογές 10 και 11 Δεκεμβρίου.

«Αέρα Νίκης» στο Συνδυασμό «Επαγγελματική Συνεργασία» και τον κ. Κώστα Μαρκουλιδάκη, έδωσαν εκπρόσωποι των επιχειρήσεων, της αποκεντρωμένης διοίκησης, και παλαιοί επιμελητηριακοί που προσήρθαν στην παρουσίαση του Συνδυασμού και πλημμύρισαν στην κυριολεξία το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά.

Στην εκδήλωση χαιρέτισαν ο πρόεδρος του ΕΕΑ κος Γιάννης Χατζηθεοδοσίου οι Δήμαρχοι Νίκαιας κος Γιώργος Ιωακειμίδης και Περάματος κος Γιάννης Λαγουδάκης ο περιφερειακός σύμβουλος κος Γιάννης Μοίρας ο πρόεδρος της ΠΕΦΕ κος Δημ Τσαμόπουλος και ο πρόεδρος του ΠΣΣΑΣ κος Δημήτρης Γαβαλάκης που απέδωσαν τιμή στον Συνδυασμό και στον Κ Μαρκουλιδάκη προσωπικά.

Παρευρέθηκαν οι παλαιοί επιμελητηριακοί κος Σάββας Φουστανελάς, ο κος Γιώργος Χαμάκος ο κος Κώστας Αδαμόπουλος, ο κος Άγγελος Μακρυγιάννης, ο κος Μιχάλης Τυρής, και ο απερχόμενος πρόεδρος κος Γιώργος Μπενέτος.

Διάχυτο ήταν και το ενδιαφέρον για το μέλλον και τα όσα δρομολογούνται από τον Συνδυασμό με στόχο το ΕΕΠ να εξελιχθεί δυναμικά σε ένα πιο σύγχρονο ευρωπαϊκό επιμελητήριο όπου θα μπορεί να προσφέρει στα μέλη του υπηρεσίες όπως ανάλογα ισχύει στα επιμελητήρια των άλλων ευρωπαϊκών χωρών.

Στην ομιλία του ο κ. Κ Μαρκουλιδάκης έδωσε δείγμα των ρεαλιστικών και πραγματοποιήσιμων στόχων του ΕΕΠ για το επόμενο διάστημα καθώς, όπως ανάφερε, έχουν τεθεί οι βάσεις και πλέον μπορούν να γίνουν πιο γρήγορα και συγκεκριμένα βήματα με σαφή προσανατολισμό.  Οι επόμενες κορυφές για το ΕΕΠ είναι συγκεκριμένες και θα κατακτηθούν με απώτερο στόχο να βελτιωθεί το περιβάλλον λειτουργίας της αγοράς, να ομαλοποιηθούν οι συνθήκες λειτουργίας των επιχειρήσεων και να προσφέρει υψηλές και ποιοτικές υπηρεσίες το ΕΕΠ στα μέλη του.

Στη συνέχεια σε κλίμα ενθουσιασμού έγινε η παρουσίαση των 102 υποψηφίων του Συνδυασμού από 39 διαφορετικά επαγγέλματα με 47 εκλεγμένους, στο Επιμελητήριο ή ως Πρόεδροι και μέλη Σωματείων και Ομοσπονδιών των κλάδων τους, πλαισιωμένοι από πετυχημένους αλλά και νέους επιχειρηματίες δεύτερης γενιάς που όπως έλεγαν χαρακτηριστικά μπαίνουν στον Επιμελητηριακό θεσμό για να στηρίξουν τη δουλειά τους.

Δείτε απόσπασμα από την παρουσίαση των υποψήφιων από την περιοχή μας:

Ο υποψήφιος Πρόεδρος κος Κ Μαρκουλιδάκης κλείνοντας κάλεσε τους Επιχειρηματίες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες στις 10 και 11 Δεκεμβρίου γιατί η δική τους συμμετοχή θα δώσει τη δύναμη στο Επιμελητήριο. Τους κάλεσε να ψηφίσουν αξιολογώντας τη διαδρομή τη συνέπεια τις ικανότητες των υποψηφίων αλλά και το ήθος τους γιατί όπως είπε τότε θα νικήσουμε γιατί οι μάχες που έρχονται θα είναι πολλές και καθοριστικές.

Υποψήφιοι


Δήλωση στήριξης από Γιώργο Μπενέτο

Ο απερχόμενος πρόεδρος του ΕΕΠ σε δήλωσή του αναφέρει: «Σε κάθε περίπτωση, τόσο το Επιμελητήριο όσο και η παράταξη που μέχρι και τώρα ηγήθηκα, θα συνεχίσει να αγκαλιάζει και να στηρίζει τον μικρό Επαγγελματία, έχοντας δίπλα της αξιόλογα στελέχη από όλη τη γεωγραφική περιφέρεια, από όλους τους κλάδους, καλώντας σε συμμετοχή όλους, για να προχωρήσουμε μπροστά και να βγούμε από την κρίση. Με πλήρως ανοιχτές και δημοκρατικές διαδικασίες, εξελέγη ο κ. Κ.Μαρκουλιδάκης ως διάδοχός μου και επικεφαλής του ψηφοδελτίου στις προσεχείς εκλογές».

Δείτε το βίντεο από την εκδήλωση:

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button