Δωρεά νοσηλευτικού-ιατρικού εξοπλισμού από την Megara Resins

Στη δωρεά δύο υπερσύγχρονων μόνιτορ για ΜΕΘ και συνολικά 23.000 προστατευτικών μασκών προχώρησε η Εταιρεία Megara Resins – Fanis Anastasios S.A. σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην κάλυψη των αυξημένων αναγκών για την αντιμετώπιση και καταπολέμηση της πανδημίας Covid-19.

Η Εταιρεία μας αναγνωρίζει το σπουδαίο έργο που επιτελεί καθημερινά το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό των Νοσοκομείων της χώρας σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες εξαιτίας της πανδημίας και ως ελάχιστο δείγμα στήριξης και διευκόλυνσης αυτής της προσπάθειας ανέλαβε την πρωτοβουλία για την προσφορά του απαραίτητου εξοπλισμού.

Αυτές τις δύσκολες ώρες, οφείλουμε να συνεισφέρουμε όλοι με όποιο τρόπο μπορούμε στη θωράκιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και πρωτίστως να σταθούμε στο πλευρό των ανθρώπων, που με αυταπάρνηση βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αυτής της μάχης, καλύπτοντας τις ανάγκες που προέκυψαν και που έχουν περισσότερο από τον καθένα για πρόσθετο νοσοκομειακό και ιατρικό εξοπλισμό.

Σε όλους ευχόμαστε καλή δύναμη, πίστη και υπομονή! Ειδικά εν όψει και των εορτών του Πάσχα είναι αυτό που ο καθένας ελπίζει και προσδοκά: η έξοδός μας από κάθε εμπόδιο και κρίση.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button