Μοναδικά cocktail στο Wet Seaside Puzzle από τον Δημήτρη Παπαϊωάννου

Ένα ακόμη καλοκαίρι το Wet Seaside Puzzle στην παραλία της Βαρέας Μεγάρων ανοίγει και υπόσχεται να σας χαρίσει μαγικές στιγμές.

Στον μοναδικά διαμορφωμένο χώρο του μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ και το ποτό σας, μαζί με τις εκλεκτές επιλογές στο φαγητό. Το Wet Seaside Puzzle θα σας προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης, καθώς απολαμβάνετε τη θάλασσα και τον καλοκαιρινό ήλιο. Όσο για τα καλοκαιρινά βράδια… ο χώρος προσφέρει την δυνατότητα να απολαύσετε με ηρεμία το ποτό και το φαγητό σας, αλλά και ζήσετε τα πιο δυνατά πάρτι!

Φέτος το καλοκαίρι στο Wet Seaside Puzzle, ο κορυφαίος mixologist Δημήτρης Παπαϊωάννου θα επιμεληθεί μερικά δροσιστικά και άκρως απολαυστικά cocktail.

Ο Δημήτρης Παπαϊωάννου είναι από τους πιο ταλαντούχους δημιουργούς στη σκηνή των bar τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Η επαγγελματική του σταδιοδρομία έχει να μας διηγηθεί ταξίδια και έρευνες για την ανάπτυξη της γεύσης: Illinois Bartending School, Barskolan Miami, Fl,συμμετοχές και πρωταθλήματα σε διεθνείς και μεσογειακούς διαγωνισμούς, καθώς και ταξίδια για έρευνα ανάπτυξης γεύσης από τις Περουβιανές Άνδεις, έως τα σεμινάρια “Gastrophysic” και “Food Pairng” σε New York και Chicago (Institute of Taste).

Έχει συνεργαστεί με ανθρώπους ζωντανούς θρύλους, Έλληνες και ξένους της παγκόσμιας γαστρονομικής σκηνής. Πρόσφατα τελείωσε τον πρώτο κύκλο ερευνών του με θέμα την Μεσόγειο και κυρίως την ελληνική δημιουργική σκηνή στο χώρο των cocktail και της γαστρονομίας. Δημιουργίες του έχουν παρουσιαστεί από το μυθικό El Bulli Spain, Funky Gourmet Greece, Alinea Chicago, Le Seizena Courchevel France, GnH London και από πολλά άλλα βραβευμένα restaurant cocktail bar.

Τέλος, η ποιότητα της Nespresso εγγυάται τον καλύτερο espresso που μπορείτε να απολαύσετε στο Wet και αυτό το καλοκαίρι.

Wet Seaside Puzzle

Παρόμοια άρθρα

Back to top button