Βύζας Μεγάρων: Τιμητική βραδιά και κοπή πίτας

Στην κατάμεστη αίθουσα του Il Mondo στη Βαρέα, η ποδοσφαιρική οικογένεια του Βύζαντα έκοψε το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.
Παρουσία των προπονητών των ομάδων των ακαδημιών, ποδοσφαιριστών από τις μικρές αλλά και την αντρική ομάδα, την πίτα ευλόγησε ο Πατέρας Γεώργιος Προύντζος, σε μια βραδιά με ιδιαίτερη συγκίνηση και με θύμησες από το παρελθόν, καθώς με απόφαση της διοίκησης τιμήθηκαν πρόσωπα που έχουν προσφέρει τα μέγιστα στο σύλλογο.

Τιμήθηκαν οικογένειες που στήριξαν την ομάδα στη λαμπρή πορεία της στην Α’ Εθνική, αλλά και παράγοντες που δήλωσαν παρών στα πέτρινα χρόνια, βγάζοντας τον Βύζα από την αφάνεια.

Συγκεκριμένα τιμήθηκαν οι οικογένειες των αείμνηστων προέδρων και παραγόντων Νικ. Παπαγιάννη, Νικ. Μουστάκα και Αντ. Υψηλάντη, οι πρώην πρόεδροι Δημ. Τραγκουμανίδης (την πλακέτα παρέλαβε ο στενός του συνεργάτης τότε Αντ. Υψηλάντης) και Σπ. Μουστάκας (την πλακέτα παρέλαβε ο τότε αντιπρόεδρος Γ. Μπερδελής), και οι μεγάλοι χορηγοί της ομάδας οι Αφοι Κώστας και Χρήστος Φάνης (την πλακέτα παρέλαβε ως εκπρόσωπος της εταιρείας ο κ. Γκιόκας), αλλά και ο κ. Αθ. Μαρτίνος.

Τιμήθηκαν οι μεγάλοι χορηγοί Αφοί Κ. και Χ. Φάνης, ο Αθ. Μαρτίνος, οι π. πρόεδροι Δ. Τραγκουμανίδης και Σπ. Μουστάκας αλλά και οι οικογένειες αείμνηστων προέδρων και παραγόντων που στήριξαν τον Βύζαντα στη λαμπρή του πορεία στην Α’ Εθνική.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρ. Σταμούλης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γ. Πάντζας, οι επικεφαλής των τοπικών παρατάξεων και υποψήφιοι δήμαρχοι κ.κ. Γιαν. Μαρινάκης, Γ. Μπερδελής και Αντ. Χοροζάνης, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος κ. Κλ. Βαρελάς, ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Αγγ. Μακρυγιάννης, οι υποψήφιοι βουλευτές Γ. Κώτσηρας (Ν.Δ.) και Μηνάς Αναστασάκης (ΚΙΝ.ΑΛ.), ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Λεων. Μίχας, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Ν. Παπαπανούσης και Κ. Φυλακτός, ο αντιπρόεδρος του «Ηρόδωρου» Γιαν. Σταμούλης, ο δημοτικός σύμβουλος Κ. Δρυμούσης. κ.α.

Την πρώτη του παρουσία σε εκδήλωση του Βύζαντα έκανε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της ΕΠΣΔΑ κ. Κλ. Τζαφέρης συνοδευόμενος από τον γενικό γραμματέα της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος κ. Μαν. Κάμπαξη.

Ιστορική αναδρομή στην ίδρυση του Βύζαντα αλλά και στην μεγάλη του πορεία στην Α’ Εθνική με αφορμή την απονομή τιμητικών πλακετών σε παράγοντες της χρυσής εποχής στην Α’ Εθνική, έκανε ο γνωστός συγγραφέας του βιβλίου «Μεγαρέων – Αθλητισμός» κ. Μελ. Παπαθανασίου όπου και αυτός τιμήθηκε από το Δ.Σ. του συλλόγου.

Άπαντες μίλησαν με θερμά λόγια για την μεγάλη ιστορία του Βύζαντα αλλά και τη σπουδαία διαδρομή της ομάδας στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, ευελπιστώντας πως η ομάδα θρύλος της πόλης των Μεγάρων θα βρει επιτέλους τον δρόμο της και θα επανέλθει στις εθνικές κατηγορίες.

Η διοίκηση του Βύζαντα ευχαριστεί όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, αλλά και όλους τους συμπολίτες μας επιχειρηματίες που συνεισέφεραν με δώρα τα οποία διατέθηκαν στην λαχειοφόρο αγορά.

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button