Βύζας Μεγάρων: Επιστροφή Σ. Μαυρονάσου – Απόκτηση Θ. Θεοδώροπουλου

Ο ΑΓΣ «Βύζας Μεγάρων» ανακοίνωσε την επιστροφή του Σωτήρη Μαυρονάσου, ο οποίος είχε παραχωρηθεί δανεικός στη Μικρασιατική, και την απόκτηση του Θοδωρή Θεοδωρόπουλου.

Διαβάστε τα δελτία τύπου:

Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής που προέρχεται από τα «σπλάχνα» του Βύζαντα, επιστρέφει στην ομάδα μας.

Πρόκειται για τον 20χρονο μεσοεπιθετικό Σωτήρη Μαυρονάσο ο οποίος την χρονιά που πέρασε αγωνίζονταν με την φανέλα της Μικρασιατικής όπου είχε παραχωρηθεί δανεικός. 

Ο Σωτήρης, επιστρέφει στο «σπίτι» του, και αυτό χαροποιεί όλη την διοίκηση, αλλά και τον προπονητή Τάκη Χριστόπουλο που ήταν αυτός ο οποίος διέκρινε το ταλέντο του νεαρού ποδοσφαιριστή, δίνοντας του ευκαιρίες όταν η ομάδα βρίσκονταν στην Γ΄ Εθνική. 

Καλωσορίζουμε  το Σωτήρη Μαυρονάσο στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Βύζαντα και του ευχόμαστε να έχει υγεία για να βοηθήσει την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της.


Ο ΑΓΣ ΒΥΖΑΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Θεόδωρο Θεοδωρόπουλο.

Ο 19χρονος ταλαντούχος ύψους 1,94 τερματοφύλακας, που έχει όλο το μέλλον μπροστά του, καθώς έχει κεντρίσει τα βλέμματα αρκετών επαγγελματικών ομάδων, συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση της ομάδας και θα αγωνιστεί για έναν χρόνο στην ομάδα μας, αποτελώντας μια λύση κάτω από τα γκολπόστ για τον προπονητή Τάκη Χριστόπουλο. 

Αν και νεαρός σε ηλικία, ο ποδοσφαιριστής έχει παραστάσεις πρωταθλητισμού αφού ήταν βασικός στην ομάδα του Ατρόμητου Χιλιομοδίου που κέρδισε την άνοδο στην Γ’ Εθνική. 

Καλωσορίζουμε το νεαρό πορτιέρο στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Βύζαντα και του ευχόμαστε να έχει υγεία ώστε να βοηθήσει την ομάδα μας στην υλοποίηση των στόχων της, 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button