Βύζας: Έναρξη συνεργασίας με Κώστα Μενδρινό – Τάσο Παρασίδη

Η διοίκηση του ΑΣ «Βύζας Μεγάρων» ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Κώστα Μενδρινό και Τάσο Παρασίδη.

Διαβάστε τα δελτία τύπου:

Η διοίκηση του Βύζαντα ανακοινώνει επίσημα την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Μενδρινό

Για τον εν λόγω ποδοσφαιριστή οι συστάσεις περιττεύουν καθώς η ποδοσφαιρική του διαδρομή αλλά και οι συμμετοχές του τόσο στην super league, όσο και στο Champions League με την φανέλα του Ολυμπιακού, δίνουν άλλη αίγλη στην ομάδα μας. 

Καλωσορίζουμε τον Κώστα Μενδρινό στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Βύζαντα και του ευχόμαστε να έχει υγεία για να βοηθήσει την ομάδα του Βύζαντα στην ευόδωση των στόχων της. 


Η διοίκηση του Βύζαντα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Τάσο Παρασίδη

Ο πολυσύνθετος μέσος βρέθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης 27 Ιουλίου στα γραφεία του Βύζαντα, όπου παρουσία της προέδρου κ. Ιωάννας Ρήγα επικύρωσε την συμφωνία του με την ομάδα του Βύζαντα. 

Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι ένας από τους κορυφαίους σε απόδοση ποδοσφαιριστές της Α΄ΕΠΣΔΑ με παραστάσεις από το πρωτάθλημα σε ομάδες όπως ο Ακράτητος και ο Απόλλων Ποντίων Ασπροπύργου. 

Καλωσορίζουμε τον Τάσο Παρασίδη στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Βύζαντα και του ευχόμαστε να έχει υγεία για να βοηθήσει την ομάδα του Βύζαντα στην ευόδωση των στόχων της. 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button