Τρία μετάλλια κατέκτησε ο ΑΟ Μεγάρων στο Πανελλήνιο Εφήβων-Νεανίδων

Τρία μετάλλια, δύο αργυρά και ένα χάλκινο πήραν οι αθλητές του ΑΟ Μεγάρων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα εφήβων-Νεανίδων που έγινε το Σαββατοκύριακο 28-29 Ιουνίου στις Σέρρες.

Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης στα 200μ, έκανε ατομικό ρεκόρ στον προκριματικό με 22″00 τερματίζοντας πρώτος στην σειρά του, χρόνος που ήραν ο καλύτερος των προκριματικών, και το απόγευμα τερμάτισε στην 2η θέση με χρόνο 22″10 πίσω μόνο από τον Γιώργο Αγορίτσα των Τρικάλων που τερμάτισε πρώτος με 21″80.  Το αργυρό μετάλλιο αυτό χάρισε στον αθλητή του ΑΟ Μεγάρων μια θέση την Εθνική ομάδα για τους Βαλκανικούς αγώνες εφήβων που θα γίνουν το επόμενο Σαββατοκύριακο 5 και 6 Ιουλίου στις Σέρρες.

Το Δεύτερο αργυρό μετάλλιο το πήρε η Ελένη Πόλακ στο άλμα επί κοντώ με άλμα στα 3,70μ πίσω από την Γεωργία Στεφανίδη που κέρδισε με 3,85μ. Εδώ δα πρέπει να σημειώσουμε ότι οι δύο αυτές αθλήτριες είχαν κερδίσει και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων.

Η Βασιλική Ταχταρά αν και πιο μικρή από όλες τις αγωνιζόμενες (είναι πρώτη χρονιά κορασίδα) πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο τριπλούν νεανίδων με 12,05μ επιβεβαιώνοντας ότι είναι μια από τιος κορυφαίες τριπλουνίστριες στην ηλικία της. Με την θέση αυτή εξασφάλισε από τώρα (μόλις τελείωσε την Α’ λυκείου)και το BONUS για την εισαγωγή της στα ΑΕΙ. Την Κυριακή προκρίθηκε και στον τελικό του άλματος σε μήκος όπου τελικά ήρθε 8η με επίδοση στα 5,44μ.

Στον τελικό του άλματος σε μήκος εφήβων προκρίθηκε και έλαβε μέρος ο Κωνσταντίνος Κουλιούρας όπου πήρε την 9η θέση με άλμα στα 6,55μ.Το πρωί στους προκριματικούς του αγωνίσματος προκρίθηκε με 6,75μ.

Στα 100μ εμπ. έλαβε μέρος η Έλενα Συρίγου όπου στον προκριματικό του αγωνίσματος έκανε 17″30 και πήρε την 9η θέση προσφέροντας 4 πολύτιμους βαθμούς στον σύλλογο

Στον προκριματικό του άλματος σε μήκος νεανίδων έλαβε μέρος και η Αλεξιάννα Πάνου όπου με επίδοση στα 5,04μ δεν μπόρεσε να προκριθεί στον τελικό του αγωνίσματος.

Ο Σύλλογος συγκέντρωσε συνολικά 45 βαθμούς πανελληνίου πρωταθλήματος και τους συγκέντρωσε από παιδιά που προέρχονται από τις ακαδημίες του πράγμα που δείχνει την πολύ σοβαρή δουλειά που γίνεται στον σύλλογο.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button