Επιτυχίες Αγωνιστικού Τμήματος Kick Boxing

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις αγωνιστικές του δραστηριότητες το τμήμα Kick Boxing του Σ.Γ.Μεγάρων για την φετινή χρονιά.

   Οι αθλητές του συλλόγου συμμετείχαν την Κυριακή 23 Μαρτίου 2014 στους Διασυλλογικούς αγώνες  Kick Boxing με την επωνυμία ΄Scorpion & Trials ‘, μια επιτυχημένη διοργάνωση με πάρα πολλές συμμετοχές από όλη την Ελλάδα με πολλούς και εντυπωσιακούς αγώνες. Σε αυτή τη διοργάνωση ο αθλητής Παπαγιανόπουλος Θοδωρής συμμετείχε στην κατηγορία -89 κιλά και κατάφερε να κατακτήσει άξια την πρώτη θέση στην πρώτη του συμμετοχή σε αγώνες. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αθλητής κάνει προπόνηση ελάχιστους μήνες αλλά έχει πολλές ικανότητες. Οι υπόλοιποι αθλητές Μαρκόπουλος Κώστας, Ζενουνάϊ  Νταβίτ και Βελαλής Γιάννης έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και κέρδισαν μόνο πολλές εμπειρίες στην πρώτη τους εμφάνιση και αυτοί σε αγώνες του αγαπημένου τους αθλήματος και άφησαν πολλές υποσχέσεις για μελλοντικές διακρίσεις.

   Οι προπονητές του συλλόγου Στρατούρης Χρήστος (5ο dan) και Κούρσος Μελέτης (7ο dan) συγχαίρουν όλους τους αθλητές για τις προσπάθειες τους και την απόδοση τους στην πρώτη τους επαφή σε μια μεγάλη διοργάνωση. Οι δραστηριότητες του τμήματος Kick Boxing συνεχίζονται και τον επόμενο μήνα καθώς φέτος θα είναι πάρα πολλές.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button