Τώρα: Εικόνες ντροπής για τον δήμο

Έχουν περάσει (6) έξι μήνες από την ημέρα που ο κ. Σταμούλης ανέλαβε τα ηνία της διοίκησης του δήμου και θα περίμενε κανείς αυτές οι εικόνες ντροπής για τον δήμο μας να έχουν εξαλειφθεί.

 

Αντίθετα βλέπουμε απαράδεκτες εικόνες σε καίρια και εμφανή σημεία της πόλης μας που εκτός του ότι την υποβαθμίζουν, δημιουργούν συνάμα και προβλήματα περιβαλλοντικής ρύπανσης επικίνδυνα για την υγεία των κατοίκων.

 

Ο κ. Σταμούλης παρά τις προεκλογικές δεσμεύσεις του, με τις δεκάδες παράνομες προσλήψεις μέσω ΔΕΥΑΜ που δραστηριοποιούνται στην καθαριότητα, όχι μόνο δεν έλυσε το πρόβλημα των παράνομων «χωματερών», αλλά δημιούργησε νέες και μάλιστα στον χώρο της παλαιάς ελαιουργικής, όπου με εντολή του αρμόδιου αντιδημάρχου καίγονται κιόλας.

 

Το ίδιο συμβαίνει και μεταξύ προαστιακού και ΝΕΟΑΚ στην Κινέττα, όπου και εκεί η κατάσταση είναι τραγική.

 

Ίδια απαράδεκτη κατάσταση έχουν δημιουργήσει και οι εργολάβοι της κατασκευής έργων που γίνονται στα Μέγαρα, όπως αυτό του δικτύου ύδρευσης, (με τα χιλιάδες κυβικά μπάζα παραπλεύρως της οδού Δ. Μπερδελή στο ρέμα Μαυρατζά) που ο εργολάβος χρησιμοποιεί παράνομα το νερό του δήμου για διαβροχή). Επίσης και ο εργολάβος κατασκευής του νέου ΣΕΚ στα Πευκάκια, έχει εναποθέσει εκατοντάδες κυβικά εκβραχισμού και μπαζών, δημιουργώντας σοβαρό πρόβλημα στους περίοικους.

 

Παράνομες χωματερές στο χώρο της παλιάς ελαιουργικής

 

Παράνομες χωματερές στη Κινέττα μεταξύ προαστιακού και ΝΕΟΑΚ

 

Παράνομη εναπόθεση προϊόντων εκσκαφής στο ρέμα Μαυρατζά και παράνομη σύνδεση νερού

 

Παράνομη εναπόθεση προϊόντων εκσκαφής στα Πευκάκια

 

Παραθέτοντας στην κρίση των πολιτών των Μεγάρων και της Νέας Περάμου τις παραπάνω εικόνες που για εμάς αξίζουν όσο χίλιες λέξεις, ερωτούμε λοιπόν την διοίκηση Σταμούλη:

 

Η στρατηγική σας για το περιβάλλον εξαντλείται μόνο στις εκκλήσεις σας για ανακύκλωση την στιγμή που εσείς δημιουργείτε νέες παράνομες χωματερές και αφήνετε σε πλήρη ασυδοσία του εργολάβους των έργων που εξελίσσονται στην πόλη μας;

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button