Το Le Roi επιστρέφει από αύριο με take-away και delivery

To Le Roi επιστρέφει και πάλι κοντά σας, με παραδόσεις από το κατάστημα (take-away) και παραγγελίες κατ’ οίκον (delivery), τηρώντας αυστηρά τους κανόνες υγιεινής.

Πιο συγκεκριμένα, το αγαπημένο στέκι της πόλης, πρόκειται να επαναλειτουργήσει από το Σάββατο 9 Μαΐου, με παραγγελίες από τις 08:30 έως τις 22:30, στο 22960 23631.

Ο εξαιρετικά ποιοτικός καφέ του Le Roi, ο οποίος για χρόνια αποτελεί την καθημερινή σας συνήθεια και απόλαυση, είναι και πάλι διαθέσιμος για το σπίτι ή την καθιερωμένη βόλτα σας.

Ταυτόχρονα, το Le Roi επιστρέφει με έναν διαφορετικό τρόπο για να σας μεταφέρει τις γεύσεις που αγαπήσατε στην άνεση του σπιτιού σας, μέσα από ένα νέο ειδικά διαμορφωμένο μενού.

Οι αλμυρές και γλυκές επιλογές του μενού είναι και πάλι κοντά σας, με τα αγαπημένα σας pancakes & waffles σε διάφορες παραλλαγές και με ποικίλα toppings, προσεγμένα sandwiches και πολλά κρύα και ζεστά ροφήματα θα φτάσουν σπίτι σας, σαν να βγήκαν μόλις από την κουζίνα ή το bar Le Roi.

Για εσάς που απολαμβάνετε το καλό φαγητό, τα κλασσικά και πιο δημοφιλή πιάτα από το μενού βρίσκονται ένα τηλεφώνημα μακριά σας. Από την κουζίνα βγαίνουν ζυμαρικά και λαχταριστά burgers, καθώς και η αγαπημένη σας σαλάτα Caesars. Για το τέλος, απογειώστε το γεύμα σας με ένα ζεστό croissant με γέμιση κρέμας μπουγάτσας και ζεστή πραλίνα φουντουκιού.

Για τις υπηρεσίες delivery και take-away η διεύθυνση του Le Roi έχει λάβει επιπρόσθετα μέτρα για να εγγυηθεί ότι το γεύμα σας θα φτάσει με απόλυτη ασφάλεια και εξασφαλισμένη υγιεινή.

Τηλέφωνο delivery: 22960 23631
Facebook:
Le Roi
Instagram: leroi_cafe

Παρόμοια άρθρα

Back to top button