«Το κόκκινο δεξί χέρι» – Το μυθιστόρημα του συμπολίτη μας Λευτέρη Αναγνωστόπουλου

Το πρώτο του βιβλίο παρουσιάζει ο συμπολίτης μας, Λευτέρης Αναγνωστόπουλος, ένα μυθιστόρημα με τίτλο το «Κόκκινο Δεξί Χέρι». Ο Λευτέρης Αναγνωστόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1996 και ζει στη Νέα Πέραμο. Εργάζεται ως σκηνοθέτης και σεναριογράφος. Το βιβλίο εκδόθηκε από τις εκδόσεις Άνω Τελεία και είναι διαθέσιμο στα βιβλιοπωλεία και σε διαδικτυακά καταστήματα πώλησης βιβλίων.

Λίγα λόγια για το μυθιστόρημα:

Ακολούθησε τον ήχο των σειρήνων· υπάρχει μια πόλη που είναι κοντύτερα απ’ όσο φαντάζεσαι. Εδώ θηρία ζουν σαν βασιλιάδες, τρέφονται με τα όνειρα και τις επιθυμίες σου. Εδώ η ελπίδα πεθαίνει και εδώ θα χάσεις τη δική σου.

Πλησίασε· βλέπεις τα φώτα στα κτήρια; Η αίθουσα αναμονής για την κόλαση έχει φτιαχτεί από νέον. Ακούς τη μουσική; Οι πιο μελαγχολικές νότες πιάνου, λίγο σαξόφωνο για συνοδεία, λίγο βιολί. Μπορείς να αφήσεις την ψυχή σου μαζί με το παλτό στην είσοδο.

Κοίτα τα αποτυπώματα στους τοίχους· το Κόκκινο Δεξί Χέρι! Η μπογιά που στάζει φαίνεται πως κάνει τον τοίχο να ματώνει. Έλα πιο κοντά, κάποιος θέλει να σου μιλήσει. Του αρέσει να μιλάει κυρίως για τον εαυτό του, θα σου πει και τι πρέπει να κάνεις. Μη φοβάσαι, είναι αργά για να γυρίσεις πίσω. Υπάρχουν πολλοί που θέλουν να σε γνωρίσουν εδώ… Στη Μαυρούπολη.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button