Το καταφύγιο της Έλεν Γουίν σε διαγωνισμό φιλοξενίας σκύλων στο Δήμο Αθηναίων

Το έργο και τις πρότυπες εγκαταστάσεις της κ. Γουίν στην περιοχή μας εκτίμησαν οι αρμόδιοι του δήμου Αθηναίων, ενός δήμου με έντονο το πρόβλημα των αδέσποτων ζώων.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, μετά από επίσκεψη αντιπροσωπείας του τμήματος αστικής πανίδας του δήμου Αθηναίων στους χώρους του πρότυπου και νόμιμου καταφυγίου, έγινε επίσημη πρόταση στην κ. Γουίν και στο σωματείο με την ονομασία “Κ.Π.Α.Ζ.” που η ίδια προεδρεύει για συμμετοχή σε διαγωνισμό για την ανάδειξη αναδόχου για την φιλοξενία αδέσποτων σκύλων.
Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την 1η Ιουνίου. Η διάρκεια της συνεργασίας θα είναι 4 μήνες και ο αριθμός των σκύλων που θα φιλοξενηθούν θα φτάνει τα 50. Ο δήμος Αθηναίων θα αναλάβει εξ' ολοκλήρου τα έξοδα και όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις που θα προκύψουν.
Βασικό ρόλο στην επιλογή του καταφυγίου της κ. Γουίν έπαιξαν οι εγκαταστάσεις που τηρούν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις.
Είναι τιμητικό ή προσβλητικό ένας γειτονικός δήμος να προσκαλεί τον ιδιοκτήτη ενός καταφυγίου που βρίσκεται εντός του δήμου Μεγαρέων να συμμετέχει σε διαγωνισμό φιλοξενίας;
Γιατί το καταφύγιο αυτό αφού τηρεί όλες τις προϋποθέσεις δεν φιλοξενεί και τα αδέσποτα των Μεγάρων και της Νέας Περάμου;
Πάντως τυχόν διαγωνισμός αντίστοιχος με του δήμου Αθηναίων θα μαζέψει πολύ μετρημένες συμμετοχές και μάλλον μόνο μία… … …!
(στην φωτογραφία το καταφύγιο του Κέντρου Προστασίας Αδέσποτων Ζώων).
 
Πηγή: megara-press.blogspot.com

Παρόμοια άρθρα

Back to top button