Θεανώ Λιόγρη: «Είστε προβλέψιμοι και Αριστεροί του τίτλου κύριοι…»

Θεανώ Λιόγρη: «Είστε προβλέψιμοι και Αριστεροί του τίτλου κύριοι...»

Καταρχάς να ζητήσω συγνώμη για το ύφος του κειμένου από τους πολίτες αλλά….όταν σε αποκαλούν Γκέμπελς αυτοί που ”σκούριασαν” πάνω σε καρέκλες και οι μοναδικοί κάλοι που έχουν είναι σε δάχτυλα από τα στυλό γράφοντας μόνο για αγώνες, αυτοί που κατάφεραν να φτάσουν το ιστορικό κόμμα του ΚΚΕ στο τραγικό ποσοστό του 3,5%, αυτοί που είναι πάντα ”ΠΑΡΩΝ” όταν καλούνται να πάρουν θέση τότε ναι….το ύφος μου θα είναι γεμάτο θάρρος και θράσος να υποστηρίξω την άποψη μου!!!

Δείτε την απάντηση της ΚΟΒ Μεγάρων σε προηγούμενο άρθρο της κ.Λιόγρη.

Σαν πολίτης αυτής της πόλης πήρα το θάρρος να σχολιάσω ένα ακόμα ”Αντιστασιακό παραλήρημα” του ΚΚΕ….και συγνώμη δηλαδή που δεν ζήτησα την γνώμη σας κύριοι της ΚΟΒ Μεγαρων και αν μου δίνατε την άδεια να το κοινοποιούσα στα τοπικά μέσα!!Γνωρίζοντας αρκετά καλά τον τρόπο που λειτουργείται φρόντισα την πολιτική μου ταυτότητα να την αναφέρω μόνη μου γνωρίζοντας ότι: αν έγραφα την γνώμη μου σαν απλός πολίτης θα κάνατε την σπουδαία ”ανακάλυψη” ότι είμαι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και να βρείτε ακόμα έναν τοπικό εχθρό που ”έριξε χολή στο ΚΚΕ που θα την ζήλευε ακόμα και ο Γκέμπελς” όπως είπατε…μα καλά, είστε σοβαροί; Μιλάτε η μάλλον γράφετε με παρενθέσεις (”κοινωνικές ευαισθησίες” και ”Αναρχοαριστερή συνείδηση”) αμφισβητώντας την πορεία κάποιας γυναίκας που ούτε καν ξέρετε; Αφήνεται να εννοηθεί ότι στο κείμενό μου υποστηρίζω φασισμό , γερμανοτσολιάδες, δωσίλογους και αναρωτιέστε κιόλας γιατί; Στο άρθρο μου έγραψα πως ”θέλουμε τόμους να γράψουμε τα εγκλήματα των δεξιών” και ”πηγάδες σαν του Μελιγαλά θα χωράνε πάντα ταγματασφαλίτες, δωσίλογους, γερμανοτσολιάδες και κάθε λογής προδότες και φασίστες” αλλά δεν ανέφερα ένα-ένα τα εγκλήματα για να σας ”φτιάξω” και υποθέτω αυτό είναι το έγκλημα μου, αλλά ξέρετε….δεν έγραφα για κάποιον φασίστα γερμανοτσολιά που θέλησε να παρουσιάσει τον φασισμό ως ηρωική πράξη (και φυσικά δεν συγκρίνω τους αγώνες του ΚΚΕ με τους φασίστες και το τονίζω γιατί είστε ικανοί να με κατηγορήσετε και για αυτό) ώστε να ασχοληθώ μαζί τους, έγραφα την γνώμη μου για συγκεκριμένο πράγμα και όχι γενικά!!! Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα ε;;

Αναρωτιέστε και ”γιατί να κάτσω να διαβάσω τα Δοκίμια του ΚΚΕ”….. φυσικά πιο κάτω στο άρθρο σας ανακαλύπτετε ότι τελικά δεν τα διάβασα αλλά διάβασα ”την εργασία κάποιου ”αριστερού” που ανθίζουν στο διαδίκτυο”….Έλεος ”σύντροφοι” ΕΛΕΟΣ !!!!

Για να μας κάνετε ακόμα ένα μάθημα ιστορίας πήρατε κομμάτια από το κείμενο μου και κάνατε αυτό που με κατηγορείτε….πήρατε μαθήματα από τον Γκέμπελς να υποθέσω;;;; ‘Ήταν κάλος στην προπαγάνδα και μάλλον ΕΣΕΙΣ μάθατε από αυτόν!!!

Για το κόμμα σας λοιπόν κύριοι ,που με πολύ ”αγώνα” το καταντήσατε απόκομμα, έγραψα ”λάθη” που κάνατε σε συντρόφους διαγράφοντας με ευκολία τους αγώνες τους και την αυτοθυσία τους και…. από αυτά που γράψατε για εμένα, μάλλον αν είχατε την ευκαιρία πολύ φοβάμαι θα είχα την ίδια η και χειρότερη τύχη από εκείνους ,αλλά μετά τον διασυρμό θα αποκαταστούσατε και το δικό μου όνομα μετά από 10, 20 η και 30 χρόνια !!! Έγραψα ότι δεν πολέμησαν μόνο Αριστεροί ….στο ”σόι” σας δεξιούς που πολέμησαν χωρίς να πάρουν τον ”τίτλο” του κομμουνιστή δεν είχατε; Στο ”σόι” σας είχατε μόνο Αριστερούς που έπεσαν στην μάχη; Ε όχι λοιπόν…..πολέμησαν και άνθρωποι που δεν είχαν Αριστερά πιστεύω και συνείδηση…πολέμησαν και άνθρωποι που δεν μπήκαν σε κανένα μαντρί….πολέμησαν και άνθρωποι χωρίς κόμματα και χρώματα …. Πατήστε στην γη και δείτε γύρο σας…ναι…. δείτε γύρο σας!!! Αυτή που κατηγορείτε δίνει μάχη με τον εαυτό της για να γεμίζει μαζί με Μεγαρίτες τσουκάλια με φαγητό κάθε Σ/Κ…αυτή που λέτε ότι θα ζήλευε ο Γκέμπελς δίνει μάχη με τους φασίστες για ίσια δικαιώματα ανάμεσα στους ανθρώπους , αυτή που κατηγορείτε με ώρες στην πλατεία μαζεύει σακούλες τρόφιμα για τους συνανθρώπους της, αυτή που κατηγορείτε ως κάποια που της είπαν ιστορίες ταγματασφαλίτες πρόγονοι της είναι αυτή που μάζεψε πρώτη φορά τα άτομα και δημιούργησε μαζί με πολίτες χωρίς χρώματα και κόμματα την ομάδα ”Πολίτες των Μεγάρων κατά των Πλειστηριασμών” και είναι κάθε Τετάρτη στα Ειρηνοδικεία ….αλήθεια, τώρα που το σκέφτομαι δεν σας είδαμε ΠΟΤΕ εκεί, δίπλα στο λαό, στους αγώνες που με τόσο πάθος υποστηρίζετε ….μέλη του ΛΑΕ, του ΕΠΑΜ, της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ ακόμα και του ΣΥΡΙΖΑ είναι εκεί…εσείς όχι….γιατί άραγε;;; Μήπως γιατί δεν έχουμε σημαίες του ΠΑΜΕ; Μήπως γιατί σε κάποιους από εμάς δίκαιο είναι το δίκιο του εργάτη στα έργα και όχι στα λόγια;;; Λέω ….μήπως;;;

Ξαναδιαβάστε λοιπόν το άρθρο μου και μετά μπορείτε να ξανά πείτε αυτά που είπατε στο προηγούμενο φύλλο του τοπικού τύπου!!!

Και για να ξεκαθαρίσω την θέση μου….

1) Ούτε πήρα, ούτε θα πάρω ΠΟΤΕ την άδεια του ΣΥΡΙΖΑ για να γράψω την γνώμη μου (και απ ότι βλέπω η κριτική μου στο ΣΥΡΙΖΑ δεν σας πείραξε ).

2) Μαθήματα ιστορίας με μόνο σκοπό την αυτοπροβολή του κάθε λογής κoμματοποιμενάρχη δεν δέχομαι.

3) Είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που απαντώ σε τέτοιου είδους ”αναγνώσματα” και δεν θα το ξανά κάνω από σεβασμό στο ΚΚΕ και στην ιστορία του και όχι στα πρόσωπα που τώρα το εκπροσωπούν.

4) Τον πρώτο ενικό στο τέλος που άρθρου σας , που ξαφνικά από Γκέμπελς έγινα Θεανώ χρησιμοποιήστε το σε κανένα ”παιδάκι” που με τον τρόπο σας θα του δείξετε τον ”σωστό σας” δρόμο!!!

5) Ζητάω δημόσια συγνώμη για την ”αυτοπροβολή” μου σε κάποιο σημείο του άρθρου μου αλλά όταν σε κατηγορούν για φασίστα ,για μένα η μεγαλύτερη προσβολή, άτομα που θεωρούν πως είναι Αντίσταση να μην πηγαίνεις στην πλατεία να καταθέσεις στεφάνι και όχι να είσαι εκεί να τους δείξεις ότι δεν χωράνε ούτε στην δική σου πόλη και οι αγώνες για την εργατική τάξη γίνονται μόνο στην Ομόνοια με σημαίες του ΠΑΜΕ τότε θυμώνω ….και θυμώνω με εμένα γιατί κάποτε ίσως να με είχαν πείσει ότι είναι έτσι.

Ευχαριστώ πολύ

Θεανώ Λιόγρη

Πολίτης Μεγάρων με δικαίωμα να λέει ελεύθερα την γνώμη του!!!

Παρόμοια άρθρα

Back to top button