Τέταρτη σερί νίκη για τον Μεγαρικό με την Λαμπερή Ελευσίνας

Με αγώνα εκτός έδρας που έδωσε η ομάδα του Μεγαρικού με την Λαμπερή Ελευσίνας, ολοκλήρωσε την 19η αγωνιστική με νικηφόρο αποτέλεσμα!
Σε ένα ανοικτό παιχνίδι με πολλές φάσεις και από τις δύο ομάδες, οι παίκτες του Γ. Χατζή πήραν αυτό που άξιζαν, την νίκη! Το παιχνίδι από το πρώτο λεπτό είχε πάθος και από τις δύο ομάδες. Οι μεν γηπεδούχοι της Λαμπερής έπαιζαν δυνατά διότι κυνηγούν την άνοδο στην Α΄ κατηγορία, ο δε Μεγαρικός παθιασμένος όπως πάντα δεν χαρίστηκε. Παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο έκαναν την αντίπαλη ομάδα, που ήταν 2η στην βαθμολογία, να υποκλιθεί μπροστά τους!

Τα γκολ για τον Μεγαρικό πέτυχαν οι Κουφής Γεώργιος τ. Ι. στο 35’(το 0-1) και ο Στέφας Γ. στο 90´(το 1-2).
Η ισοφάριση από τους αντιπάλους έγινε στο 55´.  Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και στον προπονητή του Μεγαρικού για την προσπάθεια που γίνεται!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μεγαρικός: Σκληρός, Ηλίας(78’ Σάλτας), Μητρόπουλος, Μωραΐτης, Στρατούρης, Παλούκα, Γεωργακής, Δάλλας(77’ Γιουρούκος), Κουφής Γ.(73’ Δρομούσης), Κουφής Γ., Ισμαΐλη(59’ Στέφας).

Λαμπερή: Χριστοφής, Τζαφέρης, Λυμπέρης, Σίνος, Δρούγος, Λογγαράκης, Ηλιόπουλος(73’ Αδαμόπουλος), Μπόνο, Γκίνης, Αθανασόπουλος(85’ Τζάνος), Βλαχόπουλος.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button