Δύο χάλκινα με Παπαδοπούλου-Σπανοπούλου στο Πανελλήνιο Εφήβων-Νεανίδων

Δύο χάλκινα με Παπαδοπούλου-Σπανοπούλου στο Πανελλήνιο Εφήβων-Νεανίδων

Δύο χάλκινα με συμμετοχή σε πέντε τελικούς είχαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Α.Ο.Μεγάρων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων που έγινε το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Ιουλίου στην Λάρισα.

Η Κατερίνα Σπανοπούλου με βολή στα 41,95μ ήρθε τρίτη στην δισκοβολία νεανίδων παίρνοντας το χάλκινο μετάλλιο, και την Κυριακή στην σφαιροβολία με βολή στα 12,28μ πήρε την τέταρτη θέση.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου με νέο ατομικό ρεκόρ 5,73μ στο άλμα σε μήκος κορασίδων ήρθε τρίτη Πανελληνιονίκης παίρνοντας το χάλκινο μετάλλιο. Το Σάββατο στο τριπλούν στον τελικό του αγωνίσματος ήρθε 5η με 11,86μ (καλύτερη φετινή της επίδοση).

Ο Κώστας Κουλιούρας στο άλμα σε μήκος στον προκριματικό έκανε 6,74μ έπιασε το όριο για τον τελικό του αγωνίσματος. Το βράδυ στον τελικό έκανε νέο ατομικό ρεκόρ με 6,80μ και βρέθηκε στην 10η θέση αν και ήταν ο μικρότερος από όλους τους συμμετέχοντες.

Η Μαρία Μήτσου έλαβε μέρος στον προκριματικό των 100μ εμπ. και ενώ βρισκόταν δεύτερη μετά την κάτοχο του πανελληνίου ρεκόρ στις νέες Ελισάβετ Πεσιρίδου χτύπησε στο 8ο εμπόδιο και δεν μπόρεσε να συνεχίσει.

Η παρουσία του Συλλόγου στο Πανελλήνιο αυτό πρωτάθλημα ήταν άκρως ικανοποιητική αφού κατέβηκε με 4 αθλητές, πήρε δυο μετάλλια και είχε παρουσία σε πέντε τελικούς, συγκεντρώνοντας 40 βαθμούς πανελληνίων αγώνων.

Πηγή: aomegaron.blogspot.com

Δύο χάλκινα με συμμετοχή σε πέντε τελικούς είχαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Α.Ο.Μεγάρων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων που έγινε το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Ιουλίου στην Λάρισα.   σσφφ

Related posts