Σύσκεψη Διοίκησης του Δήμου με ιατρούς της περιοχής για τον κορωνοϊό

Δελτίο τύπου του Δήμου Μεγαρέων για τη σύσκεψη της Διοίκησης του Δήμου, με ιατρούς της περιοχής για την απειλή της πανδημίας του κορωνοϊού:

Το μεσημέρι της Κυριακής 15 Μαρτίου 2020, ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης, προσκάλεσε σε έκτακτη σύσκεψη τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, ιατρό Κώστα Καράμπελα, αρμόδιο για τα θέματα Υγείας του Δήμου Μεγαρέων και συμπολίτες γιατρούς, τους Πνευμονολόγους κ.κ. Παπαλευθέρη Λευτέρη και Μενιδιάτη Πόπη από το Κέντρο Υγείας και τους Παθολόγους κ.κ. Πιλίλη Σωτήρη και Πανταζή Κώστα, με σκοπό να συζητηθεί το τεράστιο πρόβλημα, που απασχολεί και έχει θορυβήσει όλη την κοινωνία, να ενταθούν από πλευράς του Δήμου οι ενέργειες και οι προσπάθειες προκειμένου να ενημερωθούν οι συμπολίτες μας, ότι η κατάσταση είναι σοβαρή και ο κίνδυνος εξάπλωσης του κορωνοϊού μεγάλος και πως όλοι μαζί πρέπει να καταβάλλουμε την μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να προφυλάξουμε την υγεία την δική μας, της οικογένειάς μας, των συγγενών, των φίλων και των συμπολιτών.

Στη σύσκεψη αυτή συζητήθηκαν πολλά θέματα κυρίως όμως το γεγονός ότι οι πολίτες πρέπει να τηρούν ευλαβικά τις οδηγίες των ειδικών και φυσικά να γίνει βίωμα σε όλους ότι ο καλύτερος τρόπος ανάσχεσης, περιορισμού και μη διασποράς του κορωνοϊού είναι η παραμονή στο σπίτι χωρίς όμως συγγενείς και φίλους και η πιστή εφαρμογή των κανόνων ατομικής υγιεινής.

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε:

«Μετά από αυτήν θα ακολουθήσουν κι άλλες συσκέψεις με άλλους γιατρούς, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το σοβαρό αυτό θέμα της πανδημίας του κορωνοϊού, που έχει προκύψει.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button