ΣΥΡΙΖΑ: «Τραμπουκισμοί υπέρ του εργασιακού Αρμαγεδώνα του ν/σ Μητσοτάκη – Χατζηδάκη»

«Στόχος των τραμπουκισμών είναι να μείνει η κοινωνία στο σκοτάδι σχετικά με τον νέο εργασιακό Αρμαγεδώνα που προωθεί το νομοσχέδιο Μητσοτάκη Χατζηδάκη» τιτλοφορείται το δελτίο τύπου της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Ελευσίνας.

Σε μια δημοκρατική κοινωνία τα άτομα και οι συλλογικότητες δικαιούνται να έχουν γνώμη για τα προβλήματά της. Αυτή τη γνώμη – έστω και ατεκμηρίωτη – δικαιούνται επίσης να την εκφράζουν και να την υποστηρίζουν.

Μερικοί συμπολίτες μας έκριναν σκόπιμο, ξημερώματα Μ. Σαββάτου, μέσα στο βαθύ σκοτάδι, να κατεβάσουν και να καταστρέψουν τα πανό του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τα οποία πληροφορούσαν τους πολίτες για την κατάργηση του 8ώρου, τη φτηνή και ελαστική εργασία που προωθεί το νομοσχέδιο Μητσοτάκη –Χατζηδάκη.

Προφανώς, αυτές οι πρακτικές έχουν στόχο να παραμείνει η τοπική κοινωνία στο σκοτάδι, αγνοώντας τον εργασιακό Αρμαγεδώνα που έρχεται από την κυβέρνηση της ΝΔ.
Οι συμπολίτες μας οφείλουν να μάς πείσουν με επιχειρήματα, ότι η κατάργηση του 8ώρου και η μη πληρωμή των υπερωριών, είναι μέτρο υπέρ των εργαζομένων και όχι να προβαίνουν στην καταστροφή των πανό, μέσα στη νύχτα.

Καλούμε όλους τους δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες της Ελευσίνας να καταδικάσουν τους τραμπουκισμούς και πρακτικές απόκρυψης της αλήθειας. Το φρόνημα ούτε διώκεται, ούτε καταστρέφεται.
Η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Ελευσίνας θα συνεχίσει τον αγώνα ενημέρωσης των πολιτών για το νέο αντεργατικό νομοσχέδιο, μένοντας σταθερά στο πλευρό των εργαζομένων.

Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Ελευσίνας

Παρόμοια άρθρα

Back to top button