ΣΥΡΙΖΑ Δ. Αττικής: «Συγχαίρουμε τους νικητές των εκλογών και δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε τον αγώνα για μια κοινωνία ίσων ευκαιριών»

Δελτίο τύπου με αφορμή τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών απεστάλη από τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Προοδευτική Συμμαχία Δυτικής Αττικής και αναφέρει:

Συγχαίρουμε τους νικητές των εκλογών στη Δυτική Αττική και σε όλη την Ελλάδα. Επίσης όλους όσοι έδωσαν έναν καλό και καθαρό αγώνα και εξελέγησαν ή όχι, σε όποια παράταξη και αν ανήκουν.
Το αποτέλεσμα των εκλογών στη Δυτική Αττική και σε ολόκληρη την Ελλάδα, ήταν αρνητικό για τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και πέρα κάθε προσδοκία ή πρόβλεψη. Οφείλουμε να αποκωδικοποιήσουμε το μήνυμα των εκλογών και να το αναλύσουμε σε βάθος.

Ευχαριστούμε τις χιλιάδες συμπολιτών μας στη Δυτική Αττική που εμπιστεύτηκαν την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και μας τίμησαν με την ψήφο τους. Ευχαριστούμε τις δεκάδες χιλιάδες συμπολιτών μας που συναντήσαμε και συζητήσαμε σε κάθε πόλη και γειτονιά της δυτικής Αττικής αλλά αυτή τη φορά δε μας ψήφισαν ή και δε μας ψήφισαν ποτέ. Ευχαριστούμε τα στελέχη, τα μέλη, τους φίλους και τους εθελοντές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Δυτικής Αττικής που έδωσαν από τον χρόνο και τη δύναμή τους στον προεκλογικό μας αγώνα.

Οφείλουμε να δεσμευτούμε πως θα συνεχίσουμε τον αγώνα για μια κοινωνία ίσων ευκαιριών και δικαιότερη. Πως θα βρεθούμε με όλους όσους βρεθήκαμε προεκλογικά και άλλους τόσους, στην πορεία προς τις εκλογές του Ιουνίου. Πως το μήνυμα που θα εκπέμψουμε και θα μεταδώσουμε θα είναι πεντακάθαρο και διαυγέστερο από κάθε άλλη φορά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ μπορεί έχασε μια μάχη, αλλά είναι και παραμένει παρών. Ως ο βασικός κορμός των προοδευτικών δυνάμεων στη χώρα. Ως ο εκφραστής των λαϊκών και κοινωνικών συμφερόντων. Ως η μεγάλη δημοκρατική και προοδευτική παράταξη που έρχεται από μακριά και πάει μακριά.

Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Προοδευτική Συμμαχία Δυτικής Αττικής

Παρόμοια άρθρα

Back to top button