Ελ. Κοσμόπουλος: «Δηλώνω κάθετα αντίθετος σε οποιαδήποτε σκέψη δημιουργίας δομής μεταναστών»

Μέσω δημοσίευσης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, τοποθετήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, Ελευθέριος Κοσμόπουλος, στο μείζον ζήτημα των τελευταίων ημερών, του ενδεχομένου δημιουργίας δομής μεταναστών σε περιοχή του Δήμου Μεγαρέων.

Ο κ. Κοσμόπουλος δήλωσε κάθετα αντίθετος σε οποιαδήποτε σκέψη δημιουργίας δομής μεταναστών στην περιοχή της Δυτικής Αττικής και συγκεκριμένα της Νέας Περάμου καθώς πρόκειται για μια ακόμη κρίσιμη στιγμή της Δυτικής Αττικής η οποία έρχεται αντιμέτωπη με την υποβάθμιση.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Η Δυτική Αττική βρίσκεται μπροστά σε μια κρίσιμη στιγμή, για ακόμη μια φορά τα τελευταία χρόνια.

Προσωπικά, ως κάτοικος της περιοχής, που έχω μεγαλώσει εδώ, και ως Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, δεν μπορώ παρά να αντιδράσω απέναντι σε οποιαδήποτε σκέψη για υποβάθμιση.

Δηλώνω κάθετα αντίθετος σε οποιαδήποτε σκέψη δημιουργίας δομής μεταναστών στην περιοχή της Δυτικής Αττικής και συγκεκριμένα στο ενδεχόμενο δημιουργίας μεταφοράς μεταναστών στην Νέα Πέραμο.

Δεν μπορούμε να δεχθούμε για ακόμα μια φορά, αποφάσεις που ελήφθησαν χωρίς διαβούλευση με τις τοπικές μας κοινωνίες. Αρκετά έχουν γίνει για εμάς, χωρίς εμάς.

Καλώ την τοπική κοινωνία και τους πολίτες της Δυτικής Αττικής να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να προβούμε σε οποιαδήποτε ενέργεια χρειάζεται, να συστρατευθούμε, κόντρα σε ένα χειρότερο μέλλον, για εμάς και τα παιδιά μας.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button