ΣΥΡΙΖΑ Δ. Αττικής: «Μαζική και ελπιδοφόρα η συμμετοχή των κατοίκων της Δ. Αττικής για την ανάδειξη νέας ηγεσίας»

Ακολουθεί ανακοίνωση από τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Δυτικής Αττικής
με αφορμή την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και τη συμμετοχή των κατοίκων της Δυτικής Αττικής στην εκλογική διαδικασία.

Μαζική και ελπιδοφόρα η συμμετοχή των κατοίκων της Δυτικής Αττικής στις εσωκομματικές διαδικασίες ανάδειξης της νέας ηγεσίας στο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και τις δυο Κυριακές, 17 και 24 Σεπτεμβρίου, στους δήμους της περιφερειακής ενότητας. Συνολικά, πάνω από 2.000 κάτοικοι της Δυτικής Αττικής προσήλθαν στις κάλπες και έστειλαν το μήνυμα ενότητας, συνέχειας και ανασυγκρότησης. Μεταξύ αυτών και εκατοντάδες νέων μελών.

Πίνακας ποσοστών των υποψηφίων, επί των εγκύρων, για τις δυο ψηφοφορίες στη Δυτική Αττική.

Μεγάλη η ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στη Δυτική Αττική και σε ολόκληρη την Ελλάδα που όχι μόνο ενεργοποίησε τα παλιά μέλη του στον πρώτο και ακόμα περισσότερο στο δεύτερο γύρο, αλλά πέτυχε και σημαντική αύξηση με νέες εγγραφές, σε πείσμα προσδοκιών, αναμονών και αναλύσεων για το ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ που «έπνεε τα λοίσθια». Ευθύνη για την αξιοποίηση των μελών, ευθύνη για την ανάπτυξη λειτουργιών και παρεμβάσεων.

Στην επόμενη μέρα, με την ολοκλήρωση της εκλογής νέου προέδρου, με ενότητα, προωθητικές συνθέσεις, με ωριμότητα και χωρίς αποκλεισμού,ς οφείλουμε να πορευτούμε με σύνεση και πολλή δουλειά, ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ να να εμπνεύσει και να αποτελέσει ξανά την πλειοψηφική επιλογή της ελληνικής κοινωνίας, σύντομα.

Δίνουμε τα συγχαρητήρια στον Στέφανο Κασσελάκη, το νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, για την εκλογή του και του ευχόμαστε καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα. Θα είμαστε μαζί του. Ευχαριστούμε την Έφη Αχτσιόγλου, το Νίκο Παππά, τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και το Στεφανο Τζουμάκα για το όμορφο αγώνα που έκαναν. Τους θεωρούμε πρωταγωνιστές της επόμενης μέρας.

Ευχαριστούμε νέα και παλιά μέλη μας στη Δυτική Αττική που γέμισαν τις αίθουσες ψηφοφοριών στην Ελευσίνα, τον Ασπρόπυργο, τη Μάνδρα, στα Άνω Λιόσια, στα Μέγαρα και στη Μάνδρα. Επίσης για το χρόνο που αφιέρωσαν, για την συνεργασία και την υπομονή τους και τις δυο εκλογικές μέρες.
Ευχαριστούμε τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη των εφορευτικών επιτροπών μας στη Δυτική Αττική, τους γραμματείς και τους χειριστές των τάμπλετ για τις ατέλειωτες ώρες προετοιμασιών, ψηφοφοριών, παρατάσεων και καταμετρήσεων που μας αφιέρωσαν. Για τη συνολικά άψογη και καθαρή ψηφοφορία που έφεραν εις πέρας. Μαζί με αυτούς και τα υπόλοιπα στελέχη και μέλη μας που συνεισέφεραν.

Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Δυτικής Αττικής

Παρόμοια άρθρα

Back to top button