Συνεδριάζει το Τοπικό Συμβούλιο Κοινότητας Μεγάρων στις 7/6

Ανακοίνωση του Δήμου Μεγαρέων αναφέρει: Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στο Δημαρχιακό Κατάστημα του Δήμου Μεγαρέων (Γ.Μαυρουκάκη & Χρ. Μωραίτου – Μέγαρα) σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Μεγαρέων που θα διεξαχθεί την 7η Νοεμβρίου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00 για συζήτηση και λήψη αποφάσεως επί των κάτωθι θεμάτων της ημερησίας Δ/ξεως:

1. Πρόταση για δημιουργία και χρήση λογοτύπου της Κοινότητας Μεγαρέων.
2. Πρόταση για δράση στα πλαίσια της εξωστρέφειας της Κοινότητας για δημιουργία πρότζεκτ «Οδός Μεγάρων» και κάλεσμα σχολείων για επίσκεψη στην πόλη μας μέσω εκδρομών.
3. Πρόταση για πεζοδρόμηση της 28ης Οκτωβρίου την Κυριακή 6/11/2022 στο ύψος Σπ. Καραγιώρου έως Αργυροκάστρου για τις ώρες 18:00 – 22:00
4. Πρόταση για εκπαίδευση και ενημέρωση παιδιών του λυκείου για την σωστή χρήση των δίκυκλων οχημάτων.
5. Ενημερωτική ομιλία στο δημοτικό κατάστημα για την «προστασία ανηλίκων».
6. Περί διοργάνωσης του 6ου Αγώνα Δρόμου Λιμένων Μεγάρων – Νέας Περάμου για το έτος 2022 .
7. Περί συντήρησης και αξιοποίησης του πάρκου δίπλα από το 5ο δημοτικό.
8. Περί συντήρησης της πλατείας στην είσοδο της Πάχης Μεγάρων.
9. Περί ασφαλτόστρωσης και συντήρησης της οδού Ελευθερίας.
10. Περί χορήγησης ή μη άδειας παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής – μουσικών οργάνων, για το έτος 2022 στην ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΙΠΠΗ του Σωκράτη για κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας της, το οποίο λειτουργεί στην οδό Σαρανταπόρου & Σακελλαρίου αρ. 27 στα Μέγαρα, του Δήμου Μεγαρέων.
11. Περί χορήγησης ή μη άδειας παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής – μουσικών οργάνων για το έτος 2022, στον Θωμά Μπογιατζή του Σοφοκλή για κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (Κ.Υ.Ε.) ιδιοκτησίας του, το οποίο βρίσκεται και λειτουργεί στην οδό Π. Γεωργακή και Βασ. Κων/νου στα Μέγαρα, του Δήμου Μεγαρέων.

Η Πρόεδρος της Κοινότητας Μεγαρέων
Γκοσδή Χρυσή

Παρόμοια άρθρα

Back to top button