Συνεχείς Νίκες του Μεγαρικού τον φέρνουν στο προσκήνιο

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη του Α.Σ. Μεγαρικός. Νίκη με ανατροπή για την ομάδα μας που πέτυχε την δεύτερη σερί νίκη με αντίπαλο τον Αστέρα Άνω Λιοσίων στο Πανόραμα με 3-4.
Ο Μεγαρικός βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ αλλά η αντίδραση της ομάδας τού Γιώργου Χατζή ήταν γρήγορη και έφερε το παιχνίδι και πάλι στα ίσα.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Μεγαρικός βρέθηκε να χάνει με ένα μηδέν από τα πρώτα λεπτά και με μια ατομική ενέργεια του Δάλλα, φέρνει το ματς στα ίσα, στο 1-1. Για να έρθει στη συνέχεια ένα ‘’στημένο’’ κόρνερ για την ομάδα του Αστέρα, όπου μας έφερε ξανά πίσω στο σκορ 2-1.

Όμως η αντίδραση ήταν και πάλι γρήγορη και με το πρώτο Γκολ με την Φανέλα του Μεγαρικού Ο Πετρόπουλος με ασίστ τού Δασκαλάκη έφερε το παιχνίδι πάλι ισόπαλο 2-2.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε πολύ ποίο δυναμικά και με ένα γρήγορο Γκολ πάλι του Δάλλα με πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Μπέλσης έφερε την ομάδα μας μπροστά στο σκορ…. Και για να έρθει η χαριστική βολή από τον Γεωργάκη που με ασίστ και πάλι του Δασκαλάκη έκανε το 2-4 για την ομάδα μας.
Το μόνο που κατάφερε να κάνει η ομάδα του Αστέρα ήταν να μειώσει στην τελευταία Φάση με ‘’στημένο’’ και πάλι σουτ για να κάνει το τελικό σκορ 3-4 που έδωσε τους τρεις βαθμούς
στον Μεγαρικό.
Η ενδεκάδα του Γιώργου Χατζή ήταν:
Σκληρός, Σαλτας, Στρατούρης, Δάλλας, Καραγκούνης, Καλλιπέτσσης, Δασκαλακης, Άρης,
Γεωργάκης, Πετρόπουλος, Μπέλσης.
Έπαιξαν επίσης και οι Γιουρούκος, Κουντεμάνης, Βασίλαινας, Σακκάς.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button