Συνάντηση Γρ. Σταμούλη με τον Πρόεδρο του ΟΛΕ Γ. Κουμπέτσο

Συνάντηση με τον Πρόεδρο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας (ΟΛΕ) κ.κ. Γεώργιο Κουμπέτσο και Απόστολο Καμαρινάκη, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook o κ. Σταμούλης έκανε λόγο για μια «εποικοδομητική συζήτηση επί θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος σε πνεύμα απόλυτης συνεργασίας και αλληλοκατανόησης».

Δείτε το δελτίο τύπου του Δήμου Μεγαρέων:

Το πρωί της Πέμπτης 7 Νοεμβρίου 2019, επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Μεγαρέων Γρηγόρη Σταμούλη, στο γραφείο του στο Δημαρχείο Μεγάρων, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνος κ. Γιώργος Κουμπέτσος συνοδευόμενος από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Απόστολο Καμαρινάκη και συζήτησαν διάφορα θέματα σε άριστο κλίμα.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Σταμούλης δήλωσε:
«Είχαμε σήμερα μία εξαιρετικά σημαντική συνάντηση και συζήτηση επί θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος σε πνεύμα αλληλοκατανόησης και συνεργασίας με τον Γιώργο Κουμπέτσο, Πρόεδρο και Απόστολο Καμαρινάκη, Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας και χωρίς καμία αμφιβολία μπήκαν οι βάσεις μιας σταθερής και εποικοδομητικής συνεργασίας για το μέλλον».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button