Συνάντηση Γ. Κώτσηρα με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάκη Βορίδη

Ο Βουλευτής Δυτικής Αττικής Γιώργος Κώτσηρας, την Τετάρτη 31 Ιουλίου πραγματοποίησε συνάντηση στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με τον Υπουργό κύριο Μάκη Βορίδη.

Κατά την επίσκεψη του στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ο κύριος Κώτσηρας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Υπουργό κ. Βορίδη για την ενίσχυση και τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα στη Δυτική Αττική, καθώς ένα μεγάλο κομμάτι τη περιοχής βασίζεται παραγωγικά σε αυτόν τον τομέα. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Κώτσηρας τόνισε ότι ειδικά σε όλη την έκταση του δήμου Μεγαρέων καλύπτεται ένα μεγάλο ποσοστό της ζήτησης αγροτικών προϊόντων του λεκανοπεδίου και γι’ αυτό αποτελεί επιτακτική ανάγκη η υλοποίηση υποστηρικτικών έργων για την ενίσχυση των αγροτικών και κτηνοτροφικών μονάδων.

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων υπογράμμισε ότι η στρατηγική της Κυβέρνησης κινείται στην κατεύθυνση της οργάνωσης των παραγωγών με βάση τη νέα ΚΑΠ με στόχο την πράσινη αγροτική ανάπτυξη και την ευφυή γεωργία.

Ο Βουλευτής Δυτικής Αττικής κ. Γιώργος Κώτσηρας θα βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με το ΥΠΑΑΤ και με τους παραγωγικούς φορείς της Δυτική Αττικής ώστε, μέσω αυτού του διαύλου επικοινωνίας να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο αγροτικός πλούτος της περιοχής.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button