Συνάντηση Ευ. Λιάκου με τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη

Με θέματα τον Ποντιακό ελληνισμό και την ανάπτυξη συνολικά της δ. Αττικής

Δελτίο τύπου από το γραφείο του βουλευτή δυτικής Αττικής Ευάγγελου Λιάκου, αναφέρεται στη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Αναλυτικά:

Το απόγευμα της Παρασκευής 22 Ιανουαρίου, ο βουλευτής δυτικής Αττικής κ. Λιάκος Ευάγγελος, συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η ατζέντα της συζήτησης μεταξύ άλλων περιελάμβανε την ανάπτυξη της δυτικής Αττικής και ζητήματα που αφορούν τον Ποντιακό ελληνισμό.

Συγκεκριμένα, ο κ. Λιάκος, ανέπτυξε στον πρωθυπουργό τις προτάσεις του για ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ανάπτυξης της περιοχής, αλλά και για την αντιμετώπιση ζητημάτων που αφορούν του παλιννοστούντες Έλληνες του Πόντου.

Η επίσκεψη του βουλευτή στο Μέγαρο Μαξίμου είναι η συνέχεια μιας σειράς κινήσεων που έχει πραγματοποιήσει ο κ. Λιάκος, με κύριο γνώμονα τους την συνολική ανάπτυξη της δυτικής Αττικής στην μετά Covid-19 εποχή.

Μετά τη συνάντηση, ο κ. Λιάκος δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Είμαι αισιόδοξος, ότι σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις καθώς και τα δύο παραπάνω θέματα συμπλέουν με τον αναπτυξιακό προσανατολισμό της κυβέρνησης και με τις πρωθυπουργικές δεσμεύσεις. Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό για τη συνάντηση».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button